פורום חכמת נשים - הוראות למצטרפות חדשות

מצב
הנושא נעול.
יש דרך לראות שמות של מי שמחוברת לשם?
לראות אם אני מכירה מישהי?
למי שבחכמת נשים יש חגורה אדומה
צפה בקובץ המצורף 815347
יש אפשרות לראות בצורה מרוכזת את מי שמחוברת לחכמת נשים?
יש אלפי ניקים , לעבור אחד אחד ,קצת הרבה מסובך...

מרשמלו יקרה ערב טוב
רציתי הבבקשה לשאול האם את יודעת מה אם אות לי הנייקית מזמן לא שמעתי ממנה באתר איש את רעהו
בשורות טובות.

מרשמלו יקרה ערב טוב
רציתי הבבקשה לשאול האם את יודעת מה אם אות לי הנייקית מזמן לא שמעתי ממנה באתר איש את רעהו
בשורות טובות.
אין לי מה לענות לך....
היא בחרה שלא להיות פה וזו זכותה.

ברור שזו זכותה .
העקר שנשמע רק טוב.

שלחתי לך תודה

מה המינימום של כמות הודעות כדי להתחבר?
אני כבר כמה חודשים בפרוג.

מה המינימום של כמות הודעות כדי להתחבר?
אני כבר כמה חודשים בפרוג.

מה מונע מכן להצטרף ברגע?
חיסרון של אחד או יותר מהפרטים הללו:
1. וותק של כחודשיים.
2. לפחות 30 הודעות עם תוכן.
(לא - אהבתי!... מדהים!... התפללתי... למה מספר ההודעות שלי לא עולה... וכו')
3. ממליצה מהיכרות אישית (וגם, שכבר נמצאת בפורום נשים).
4. מייל עם פרטים מושלמים.

בהצלחה לכולנו ובברכה, Y&M, מה הענינים, מרשמלו.

אני רואה שבאפשרותי להצטרף לפורום.
לא מכירה שום ניקית באופן אישי.
אז הענין חסר סיכוי? @מרשמלו

אני מזכירה לכל החדשות המבקשות להצטרף:

אתן חייבות לשלוח לנו מייל עם הפרטים שלכן!!! (nashim.prog בג'ימייל)
וכן לדאוג שהממליצה שלכן תשלח לנו למייל את ההמלצה עליכן.

אמנם דף ההצטרפות מעודכן, ויש מקום למלא את כל הפרטים, אבל זה רק כתוספת.
את בקשת ההצטרפות בבקשה שלחנה פה - https://www.prog.co.il/account/join-user-groups
את עיקר המהלך אנחנו מבצעות מהמייל.

מחכות לכן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה