מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
הייתי שמחה שמי שאחראית על הפורום,תיצור איתי קשר אם אפשר.

יש רשימה של חברות הפורום?

@חיה לנדאו
@Elisheva
@sara100
@dafnat
@רעמית
@תמי פ
וכל הנמצאות בפורום החשוב והנחשק,
האם מישהי יכולה לעקוב ולהמליץ עלי?
בבקשה....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
נו, לא מכירה אתכן
מי ערב לי שאתם לא גבר וכולי וכולי ויציאו אותי מהפורום וכולייייייי
מוזמנות לכוס קפה
ואח"כ המלצות הכי מפרגנות.....

נשים יקרו,
הודעה נוספת...
כל מי שלא שלחה פרטים לדוא"ל לא מאושרת!!
אני מחזירה בזמן הקרוב את כל הממתינות לאישור שלא ענו לכל הדרישות.
שליחה למייל היא חובה!!!

שלחתי מייל אתמול ולא קבלתי שום תגובה

הם כתבו מעל גיל 20 ולא כתבו שזה לנשואות בלבד!

נכון. את צודקת. וטוב שכך. רווקות לא אמורות להישאר בחוץ. הן מספיק בחוץ מטבע הדברים, ואין כל צורך לחסום בפניהם עוד ועוד דברים.
כשמדובר ברווקות מבוגרות, הן לא פעם עם יותר חכמת חיים וידע - גם בעניינים הנכתבים שם - מאשר נשואות צעירות. וכן, רווקות רבות מתעניינות בילדים וכדו'.

נערך לאחרונה ב:
לא נראה לי שמשהיא מכירה אותי
יש מצב להסתכל על הודעות ולהמליץ עלי
תודה

נשים יקרו,
הודעה נוספת...
כל מי שלא שלחה פרטים לדוא"ל לא מאושרת!!
אני מחזירה בזמן הקרוב את כל הממתינות לאישור שלא ענו לכל הדרישות.
שליחה למייל היא חובה!!!

אני שלחתי מייל כמה פעמים, פתחתי בקשה בפורום, ועדיין אני ממתינה. אשמח לדעת מדוע

שלחתי בקשה ואשמח שיגיבו
עכשיו אני נזכרת שגם שביעית מכירה אותי
השכרתי ממנה פעם דירה בנופש

חמודה, את מתבלבלת.
מעולם לא השכרתי את דירתי לנופש.

אם נראה לך שאני אכן מכירה אותך - מוזמנת לשלוח לי פרטים באישי.
במידה ואכיר אותך - אמליץ בשמחה.

ו- @y&m @מרשמלו ו- @מה הענינים .
אם מישהי כותבת שם של ממליצה בבקשת ההצטרפות - עדיף לוודא עם הממליצה שאכן היא מכירה את המבקשת ולא סתם כתבו את שמה בלי שהיא תדע מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה