יש משהי שמכירה אותי. מה היא צריכה לעשות בשביל שאוכל להכנס?
ועוד שאלה- כשהצטרפתי לפורום כבר מילאתי פרטים, למה צריך עוד פעם?
שמחות לפתוח את הפורום הנשי לעזרה וסיוע הדדים.
באופן המותאם לאשה החרדית ברשת.
באדיבותם הרבה של משפחת דיקמן. שלאכפתיות והעשייה שלהם אין גבולות.
תנאי הצטרפות לפורום:
- הפורום מיועד לנשים מעל גיל 20 בלבד.
- ההצטרפות הינה על בסיס היכרות אישית
- הזמנת חברות נוספות על ידי משתמשות מאושרות.
- לא תנתן כניסה לניק המשמש בעל ואישה, וכן לניק של אשה בשם של גבר.
צורת ההזמנה:
משתמשת שאין איתה הכרות אישית, תבקש ממשתמשת ותיקה שתעקוב אחרי ההודעות שלה. לאחר מכן תוכל לשלוח בקשת הצטרפות ולהזדהות בשם מלא - שנותר בחסיון מוחלט.
מחכות לכן!![]()
גם אנימנהלות יקרות!
ההצטרפות לפורום מאד לא ברורה.
כבר כמה נשים ביקשו להבין איך מצטרפים. נראה שיש כאלו שנפתח להן חלון שונה. (אני ביטלתי פעמיים עד שקלטתי. מקוה שהפעם השלישית היתה נכונה).
נשמח להסבר ברור.
תודה.
אני מוכנה לעקוב ולהמליץ עלייךומי מוכנה לעקוב אחרי?
ולהמליץ?
מבטיחה קרם נוגט ללא הגבלה!!!!
כך עשיתי.גם אני
מה שאני הבנתי:
להכנס לכאן או בעמוד למעלה בשורה הירוקה "הצטרפות לקהילות מקצועיות"
בקבוצת "עזרת נשים" ללחוץ על הצטרפות לקהילה ולרשום שם שם משפחה, גיל, טלפון, כתובת,
מה שלא הבנתי איך אני יודעת מי יכול להמליץ עלי
לא דרך שם מצטרפים,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים