אסתר אס אן
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ב"ה
לא הבנתי איך מצטרפים
לא הבנתי איך מצטרפים
יש מצב שאת אחת מהחבר'ה שהיו מפוזרים פה על סלט הגזר?.יש מישהי שהתקבלה ומכירה אותי? אשמח להמלצה או מעקב..
בנתיים זה לא שונה.תגידי, @מרשמלו
לא מבינה מה יכול להיות כל כך מענין בפורום הזה שכולן פה מתחננות להכנס
זה לא פורום כתיבה שיתופי הרי, אם כן מה המטרה המוצהרת שלו?
כי אם זה שוב דיונים בנושא 'נשיים' כמו כינים, נשירה, ו-$@#$$%$ אז אני נשארת בחוץ![]()
בדיוק!!יש מצב שאת אחת מהחבר'ה שהיו מפוזרים פה על סלט הגזר?.![]()
את לא בן?איך אני יודעת אם נדחיתי או שאני ממתינה?
חני
נראה לך?את לא בן?
ככה תמיד עשה לי רושם
לא יודעת ככה בראש לינראה לך?
אם הייתי בן לא הייתי מתערבת באשכולות נשיים
חני
איך את יכולה להמליץ אם את לא מכירה אותן אישית? אולי חלקן גברים או בנות 20 ומטה?@אם הבנים שמחה @grafx
מצטערת, אני לא יכולה לעקוב אחריכן כי הפרופיל שלכן מוגבל ואין לי אפשרות לעבור על ההודעות שלכן....
כל השאר
@גיטרה
@שרה arch
@sari1100
@good things
@חיהלהR
@א ז
עקבתי אחריכן ושלחתי המלצה (וואי, זה לקח לי מלאאאא זמן)
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים