אשמח אם תסבירי מה פרוש "לעקוב"פירסמתי עכשיו הוראות הצטרפות
נעול ונעוץ בראש פורום איש את רעהו.
אם יש עדיין דברים שלא ברורים אני פה...
אני חושבת שאם תלחצי על מעקב אחר הפורוםלא הבנתי את מה שהולך כל כך...
איך אני יכולה לדעת שהכניסו אותי לפורום?
לא הבנתי איך זה עובד
אני רואה ניקיות די חדשות שכבר צורפו ואני ועוד וותיקות שמחכות לישועת ה'
כשנרשמתי בשעתו לפרוג נרשמתי עם פרטים אישיים
אני שייכת לקהילת מעצבים גרפיים ושלחתי אתמול בקשת הצטרפות ולא נעניתי
מי יכולה להחכים אתי?
אני לא מוכרת מספיק?!
אני מכירה אישית את:
@מאנטרטיקה
@ריקי פדרזון
@יוכיש
@לגעת בנקודה
@גרפיקהil
@אסתיג
נשים שהכרתי כאן:
@חדוי כנרת
@ארבע
@hbecker
תודה.פירסמתי עכשיו הוראות הצטרפות
נעול ונעוץ בראש פורום איש את רעהו.
אם יש עדיין דברים שלא ברורים אני פה...
תילחצי על השם שלך תכנסי לפרופילתודה.
איך אני מצרפת לפרטים במייל קישור לפרופיל?
תודה רבה חנון.תילחצי על השם שלך תכנסי לפרופיל
תעתיקי את הכתובת למעלה ותדביקי במייל שאת שולחת
את נכנסת לעמוד הפרופיל שלך, ומעתיקה את הכתובת בשורת הכתובת בדפדפן.תודה.
איך אני מצרפת לפרטים במייל קישור לפרופיל?
בלי שום נדרתגידי בלי נדר...
עשיתי כך. תודה.את נכנסת לעמוד הפרופיל שלך, ומעתיקה את הכתובת בשורת הכתובת בדפדפן.
(למעלה, בשורה הלבנה, שמצידה האחד יש מנעול-מאובטח ומהצד השני כוכב)
מקוה שהבהרתי מספיק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים