- הוסף לסימניות
מוכנה בשמחה.@שמואל גרינשטיין
חני, אני מניחה שאת נחשבת לברת המלצה.
האם תוכלי, בבקשה, "לעקוב" אחרי הודעותי כדי שבבוא העת תמליצי טוב בעדי?
הענין אמור להיות קל למדי מאחר ואינני מרבה בהודעות.
תודה.
מוכנה בשמחה.@שמואל גרינשטיין
חני, אני מניחה שאת נחשבת לברת המלצה.
האם תוכלי, בבקשה, "לעקוב" אחרי הודעותי כדי שבבוא העת תמליצי טוב בעדי?
הענין אמור להיות קל למדי מאחר ואינני מרבה בהודעות.
תודה.
ואם אני מצליחה להגיב להודעות באשכול ההוא-אז אני נקראת מחוברת, נכון?אני חושבת שאם תלחצי על מעקב אחר הפורום
תקבלי התראות על הודעות כשתהיי מחוברת...
כי לא שולחים הודעה שאישרו אותך, פשוט פתאום אפשר להכנס.
כנ"ל
אם יש כאן מישהי שאני מכירה אותה
או שהתכתבתי איתה בעבר התכתבות משמעותית
אמליץ בשמחה
ברור שאת מחוברתואם אני מצליחה להגיב להודעות באשכול ההוא-אז אני נקראת מחוברת, נכון?
אני שואלת, כי אני רואה שכולן כאן מציינות שצריך למלא מבחר של פרטים אישיים וכשאני פתחתי בקשת הצטרפות, לא הופיע לי כל מה שהבנות מציינות כעת.
ובכל זאת, אני מצליחה להגיב בפורום ההוא.
השאלה אם זה נקרא שאני מחוברת...
הייכנ"ל
אם יש כאן מישהי שאני מכירה אותה
או שהתכתבתי איתה בעבר התכתבות משמעותית
אמליץ בשמחה
הרשימה שכתבתי כאן התכוונתי להמליץ עליהן 1 1לא הבנתי איך זה עובד
אני רואה ניקיות די חדשות שכבר צורפו ואני ועוד וותיקות שמחכות לישועת ה'
כשנרשמתי בשעתו לפרוג נרשמתי עם פרטים אישיים
אני שייכת לקהילת מעצבים גרפיים ושלחתי אתמול בקשת הצטרפות ולא נעניתי
מי יכולה להחכים אתי?
אני לא מוכרת מספיק?!
אני מכירה אישית את:
@מאנטרטיקה
@ריקי פדרזון
@יוכיש
@לגעת בנקודה
@גרפיקהil
@אסתיג
נשים שהכרתי כאן:
@חדוי כנרת
@ארבע
@hbecker
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים