מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
אז קיבלתי תשובה למייל שחסר לי ניקית שאני מכירה אישית.
בקיצור, גם פה כמו כל דבר בחיים עובד עם פרוטקציה, ואם אין לך את הויטמין P היקר את לא מתקבלת.
חבל, נראה לי שהועלתי פה לכמה ניקיות...

אבל באמת
איך אפשר לדעת שאת אישה
ולא איזה צביקי כהן?
אז מוזמנת לקרוא הודעות שלי הרבה אחורה, ואז תגידי לי מי ומה אני.
כבר הציעו פה אפשרות של שליחת תעודת זהות. אולי נשלח גם את הספחים של הילדים ואז יאמינו לנו שאנחנו נשים בטוח?!
עזרתי פה לכמה ניקיות, גם בהודעות אישיות ואחת אפילו שלחה את בעלה לקחת משהו שנתתי לה בשמחה רבה, אבל מה לעשות שהיא לא שותפה לכל הפורום הנשי הזה ולא שמעתי ממנה פה? שאני אדחוף את האף לתוך חייה הפרטיים בכח?

כבר הציעו פה אפשרות של שליחת תעודת זהות. אולי נשלח גם את הספחים של הילדים ואז יאמינו לנו שאנחנו נשים בטוח?!
עזרתי פה לכמה ניקיות, גם בהודעות אישיות ואחת אפילו שלחה את בעלה לקחת משהו שנתתי לה בשמחה רבה, אבל מה לעשות שהיא לא שותפה לכל הפורום הנשי הזה ולא שמעתי ממנה פה? שאני אדחוף את האף לתוך חייה הפרטיים בכח?
נשמע עצוב למדי---

די
לא התכוונתי להעליב כל כך
לקחת אישי
מתנצלת
רק רציתי להסביר את הראש של ההנהלה

אבל באמת
איך אפשר לדעת שאת אישה?

ראוי מאוד למצוא איזה פיתרון לניקיות כשרות, הגונות,ישרות, מועילות, חלקן תרמו הרבה עד עכשיו, שלא יכולות להיכנס לפורום רק כי אין מישהי כאן שמכירה אותן!!

הבעיה פה שאני צריכה להכיר אותך
ולא את אותי.. לא?

אני ממליצה בשמחה מרובה על מי שאני מכירה.

יש לי רעיון,
תבואי לצילומים אחר כך תקבלי המלצה

היי @רותי המניק

צילמת אותנו לפני שנה.
זה מספיק בשביל להמליץ עלי?
סופסוף מצאתי מישהו שמכירה אותי...:)

נערך לאחרונה ב:
מישהי יכולה להמליץ גם עלי?

נדחיתי בשנית, ואני ממש פגועה.
מבינה אותך.
אני מציעה לחכות קצת. כי כעת הן עמוסות פחד, ולפי דעתי אין עדיין גיבוש מספיק של הכללים. קצת בלבול. מה זה למשל מעקב? מה הוא עוזר ומה הוא דורש? מקווה מאוד שאחרי שירגעו קצת העניינים, יגובש פיתרון הוגן וראוי לכל אותן נשים שנשארו בחוץ רק כי אין להן כאן מכרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה