מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
שאלה מצוינת... קראתי חלק מההודעות פה ונראה שזו ממש דבר נכסף...
מישהי יכולה להסביר לי מה מטרת הקבוצה? מה הנושאים המדוברים שם?
אם בכלל כדאי להתאמץ...
מי שיש לה זמן מיותר...
ומעניין אותה גם ככה אא"ר....

אני לא ראיתי כתובת מייל?
ואני לא יודעת מי מכירה אותי כאן אישית
אז איך אני אדע מי ממליצה עלי

אשמח לעזרתכן-
איך אני בוחרת 'ניקית ממליצה', כלומר איך אני יודעת מי מהניקיות חברה בקהילה ויכולה להמליץ?

נערך לאחרונה ב:
בסוף שבוע היתה לנו שבת:)
ממילא מיום חמישי הרבה התעכבו.
אם יש לך פניה פתוחה.
ואמרו לך שתאושרי זה יסתדר.

בעז"ה מי שמתאימה תכנס. בלי לחץ.
עד שתכנסנה החוק הוא שניתן להקפיץ אשכולות ישנים:)

• תודה
Reactions: ו8
ביקשתי פעמיים, הומלצתי שלוש ולא קיבלתי שום תגוב :(
אולי דחו אותי?

גם אני אותו דבר, ביקשתי פעמיים ועדיין לא צורפתי
מוזר, את ממש ותיקה ומוכרת פה. לדעתי טעות או ענין של עומס וסבלנות..
אבל תדעי שהדשא שם נראה ירוק רק כי הוא סינטטי, יש שם דברים שאני חושבת לעצמי למה זה פה ולא באיש את רעהו ועוד כמה דברים שממש אפשר לחיות בלעדיהם.
הרעיון חשוב ומועיל כמובן ומקוה שתכנסי בקרוב

• תודה
Reactions: ov
הצטרפתי היום,
שלחתי כעת בקשת הצטרפות...
ואני מחכה ב-ס-ב-ל-נ-ו-ת-!-;)
כמו שלימדו אותנו בגן...
לא לדחוףףףף:eek: יש מקום לכווולם:p:eek::D

תודות רבות לפועלות בענין.

@רותי המניק צילמת פעם את אחותי ומשפחתה..וגם חברה טובה שלי.
זה מספיק קרוב בשביל המלצה? :rolleyes:

האמת? יצא לי הטעם מלהיכנס.
כבר לא כזה דחוף לי, טוב לי באיש את רעהו. אם אצטרך עזרה בעז"ה יעזרו לי גם פה, ולגבי לעזור לאחרות? הפסד שלהן שלא צרפו אותי אז אין לי איך לעזור.....

היי בתור מי שכבר בפנים..אז סומכים עלי שאני אישה....
ממליצה על @נתנייתית היא גם אישה ומעל גיל 20

עקב צורת מערכת האישורים,
אם חסר למשהי פרטים אני מוחקת אותה מהצטרפות לקהילה.
אל תיקחנה את זה אישי, או כסירוב. פשוט השלמנה פרטים והרשמנה מחדש.

עדיף שתשלחנה את הפרטים במייל. ככה קל יותר גם להגיב אם חסרים פרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה