כבר אי אפשר לדעת אם את רצינית או לא....מישהי מכירה אותי ורוצה להמליץ עלי?![]()
הכי רצינית שישכבר אי אפשר לדעת אם את רצינית או לא....
ברוררררמישהי מכירה אותי ורוצה להמליץ עלי?![]()
כי ההנהלה רוצה גם וגם.אני לא מבינה למה אתן מסתבכות עם המלצה...
שלחו את הפרטים שלכן; שם, עיר, גיל וטלפון ואתן בפנים.
אז מה אם המנהלת תדע את הטלפון שלך? הן לא משועממות....
בהצלחה
לא נכון - אני שלחתי את כל הפרטים ואמרו לי שחסרה הכרות אישית.אני לא מבינה למה אתן מסתבכות עם המלצה...
בהצלחה
גם לי אמרו אותו דבר, למרות שכתבתי מספר טלפון וכתובתלא נכון - אני שלחתי את כל הפרטים ואמרו לי שחסרה הכרות אישית.
זה לא עוזר לשלוח פרטים אישיים.
לא עקבתי אחרי כל האשכול
אבל אתמול שלחתי את כל הפרטים
לפי ההוראות באשכול ההצטרפות
ולא קבלתי התיחסות
מה זה אומר?
שפשוט עוד לא הגיעו אלי
או שהתקבלתי ?
או שלא התקבלתי?
הכי רצינית שיש
אולי לא מכירים אותי,
וחושדים בי?![]()
עשיתי את זה כבר לפני 5 ימים ועוד לא צירפו אותיאני לא מבינה למה אתן מסתבכות עם המלצה...
בהצלחה
לא מופיעה אצלנו בקשת הצטרפות שלךרחלי, את בחברה טובה
כנראה גם אותי לא מכירים
שלחתי פעמיים בקשה, ואין תגובה.........
שלחי שוב בקשת הצטרפות, היא לא מופיעה אצלנולא עקבתי אחרי כל האשכול
אבל אתמול שלחתי את כל הפרטים
לפי ההוראות באשכול ההצטרפות
ולא קבלתי התיחסות
מה זה אומר?
שפשוט עוד לא הגיעו אלי
או שהתקבלתי ?
או שלא התקבלתי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים