מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
שלום לכן,
אני לא רואה שמשהו זז איתכן...חבל...
דחיתי עכשיו כמות נחמדה של בקשות.
בבקשה, דאגנה לא להכביד עלינו!
פרטים מלאים במייל!
בקשת הצטרפות באתר!
המשך יום נעים!
אני לא מצליחה להבין מה לעשות אשמח אם תוכלי בפעם ה..... להסביר לי ולאן לשלוח מייל?

@פריפרי, אני מבינה שלא השתכנעת.
ברגע זה אני דוחה את בקשתך,
לא נמצאו פרטים במייל...

חסום לי...
זה נשמע מוזר, אבל החסימה שלי היא ממקום העבודה ואני לא יודעת בדיוק איך זה עובד.
את פרוג באופן כללי הוא כנראה מזהה כאתר מקצועי-טכנולוגי ולכן נשאר פתוח, אבל ברגע שאני לוחצת על "הצטרפות לקהילות מקצועיות" מיד נחסם. אולי מישהי יכולה לשלוח לי קישור ואנסה בצורה כזו?
https://www.prog.co.il/index.php?account/join-user-groups

עשיתי הכל לפי ההוראות חוץ מהמלצות...
מי רוצה להמליץ עלי?
נשואה+2
ואישה... כ"כ אישה...;):D
@מרשמלו בדקת את הבקשה שלי? לא קבלתי כל תגובה :(

עשיתי הכל לפי ההוראות חוץ מהמלצות...
מי רוצה להמליץ עלי?
נשואה+2
ואישה... כ"כ אישה...;):D
@מרשמלו בדקת את הבקשה שלי? לא קבלתי כל תגובה :(
אני בע"ה אבדוק מחר.
בלי ממליצה זו בעיה...

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שלחתי גם
אבל אין לי המלצות
מי יכולה לעקוב ולהמליץ????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה