- הוסף לסימניות
- #1,061
זו כמובן שאלה שאין עליה תשובה....איך אני משיגה ממליצה?
ממש מתחשק לי לכתוב ש...ב'סופר' הכי קרוב...
אבל..
אם את מכירה - יש לך, ואם לא - לא.
באפשרותך ליצור קשרים וכו'
זו כמובן שאלה שאין עליה תשובה....איך אני משיגה ממליצה?
אם לא קיבלת התיחסות, סימן שבקשת ההצטרפות שלך עוד לא הגיעה לאישור,שלחתי בקשה ולא קבלתי כל תגובה
וגם...אני עדיין לא משיגה ממליצה
מי יכולה להמליץ?????????????
כנ"לשלחתי בקשה ולא קבלתי כל תגובה
וגם...אני עדיין לא משיגה ממליצה
מי יכולה להמליץ?????????????
למה את לא יכולה?איך אני יכולה גם להגיב? עד שכבר צורפתי, אני צריכה לשבת מהצד ועייני כלות להשיב......
איל לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן... מכירה את המשפט????למה את לא יכולה?
איפה בחכמת נשים?איל לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן... מכירה את המשפט????
מה את שואלת?איך אני יכולה גם להגיב? עד שכבר צורפתי, אני צריכה לשבת מהצד ועייני כלות להשיב......
בקשה שלך באתר קיימת.איך אני יכולה לדעת מה מצב הבקשה שלי ראיתי באחד התגובות להסתכל בסטאטוס הגשת בקשה מה זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים