מידע שימושי פורום חכמת נשים - הצטרפות

מצב
הנושא נעול.
אני לא מצליחה למצא במרחבי האשכול הענק הזה איך נכנסים
מישהי יכולה לכתוב לי?
upload_2018-8-15_10-19-10.png

בעמוד הבית, שימי לב למיקום הסמן שלי.
יש טאב מיוחד, להצטרפות לקהילות מקצועיות.
תלחיצי עליו, ובעמוד שתועברי אליו - תבחרי את הפורום הרצוי.

אני נרשמתי האם ראית אותי?
ממליצה אין לי עדיין

מי יכולה להמליץ עלי??
מי יכולה להמליץ עלי
אני חושבת שכדאי לכן לחפש ממליצות מתוך הפורום.
תחפשו איזה חברה שיכולה להיות קשורה לפרוג - גרפיקאית, צלמת, סופרת, משהו כזה,
תשלחו מייל ותבדקו אם יש לה לינק, היא תוכל להמליץ עליכן.

פה לא תמיד אני רואה (אבל אפשרי...)
ממליצה: רחלי שטינברגר

כבר המליצו עלי?
ביקשתי מהני פ שתמליץ עלי.
איך אני יודעת שאני רשאית כבר להיכנס לפורום?

איך זה הולך, אני סתם נופלת על מישהי ומבקשת ממנה?

איך זה הולך, אני סתם נופלת על מישהי ומבקשת ממנה?
חפשי מישהי שהיה לך קשר כלשהו איתה דרך פרוג. והיא יודעת שאת אישה ולא גבר. ואולי עוד תנאי, לא זוכרת.
ובקשי ממנה שתמליץ עליך.

אחרי שביקשתי להיכנס לפורום. מה השלב הבא?
המשתמשת ינח יכולה להמליץ עלי.

אז מה לעשות?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה