כללי פורום לקורל..

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לא כדאי לפתוח פורום מיוחד או תת פורום למשתמשי קורל (כמו הפורום לתוכנות אופיס)?

אה?

• הוסף לסימניות
שלחו תודות ונראה מה דעתכם, אולי יחוסו המנהלים... :):):)

• הוסף לסימניות
לענ"ד פורום עיצוב גרפי הוא פורום כללי בתחום ואפשר בהחלט לשאול שם שאלות בקורל.
תוכנות אופיס הן לא תוכנות עיצוב גרפי אלא כשמן - יישומי משרד שונים (אף שהם משמשים את רובנו גם לדברים אחרים) ולכן שייך שיהיה להם פורום נפרד.

• הוסף לסימניות
לא כדאי למען הנוחות הכללית, לפתוח תת פורום לפחות?

הוא הדין גם לתוכנות אדובי...

• הוסף לסימניות
ניקח לתשומת לב.

• הוסף לסימניות
בלי כל רצון להשוות
בפורום זמן דיגיטלי של מנטור יש תת פורום לכל תוכנה מתוכנות הגרפיקה.
זה משדר מקצועיות יותר. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;311988:
בלי כל רצון להשוות
בפורום זמן דיגיטלי של מנטור יש תת פורום לכל תוכנה מתוכנות הגרפיקה.
זה משדר מקצועיות יותר. לא?

בלי כל רצון להשוות, כמות הגולשים בפורום זמן דיגיטלי היא מן-הסתם קצת גדולה יותר ומצדיקה הפרדה כזו...
:)

קשה לי להאמין שפורום קורל הוא פורום שתהיה בו פעילות ערה... מקסימום הודעה או שתיים בשבוע... נשמע לי מיותר, אבל קטונתי...

• הוסף לסימניות
יש לכם איזה שאלה בקורל שעוד לא כתבו עליו תשובה בפרוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;312288:
יש לכם איזה שאלה בקורל שעוד לא כתבו עליו תשובה בפרוג?

כן, כמה עולה התוכנה? - - :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תותים;312292:
שלא כתבתי, צ"ל :)
עד כמה שידוע לי, קורל למדתי כאן בפורום ע"י תגובות החברים הותיקים.

• הוסף לסימניות
הצבעה: למי בכלל יש את התוכנה ע המחשב?????????

תקראו לזה פורום נוסטלגיה.

או אשכול הספדים

למען ידעו דורותיכם (שפעם פעם, כשהייתי קטן...)

• הוסף לסימניות
תקשורת, אכן לכל חובבי הקורסים יש רק את חבילת אדובי - -

אך ישנם מס' גרפיקאים [יוצרים] שנמנים על ליגת העל שעובדים על קורל! [יתכן שאפשר לספור אותם על שתי הידים, אך אינו דומה יוצר אחד למאה חובבנים - -]

• הוסף לסימניות
תקשורת -
לא רק שיש לי, אלא שעיקר עבודתי היא עליו. למרות שיש לי את חבילת אדובי גם כן.

• הוסף לסימניות
איזה תוכנה של אדובי היא התוכנה שהכי קרובה/מייצגת/מחליפה (מיחקו את המיותר) את קורל?

קורל היא לא תוכנה יותר מיושנת שלא דואגים לשדרג אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;312509:
איזה תוכנה של אדובי היא התוכנה שהכי קרובה/מייצגת/מחליפה (מיחקו את המיותר) את קורל?

קורל היא לא תוכנה יותר מיושנת שלא דואגים לשדרג אותה?
אילוסטרייטור בעקר, אם איני טועה.. לא? (ובעצם אולי גם האינדי -בקטע של הסגירה לדפוס בעיקר)
והיא הפותרת לשאלתך השניה -אין צורך לשדרג משו שיש לו כבר מילוי מקום מוצלח פי:p...
(קורליסטים, אל תרצחוני פליז, תוצרת הדור החדש אשר לא ידע את.. ;):))

• הוסף לסימניות
ותמיד,
אם אני שולטת טוב באילוס' אין לי שום צורך ללמוד קורל, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;312519:
ותמיד,
הופסה, יש פה מומחים גדולים ממני בשביל להכריע החלטית בענין,
אבל לעניות דעתי העניה- ברור ש...לא.
ולאו דפקא בגלל השליטה שהזכרת, אלא בעיקר כי כמעט מגוחך לטעמי להשקיע בדבר שנפח את נשמתו, או מקסימום -בשלבי גסיסה אחרונים....

קימים אמנם עדין מקומות מועטים שעובדים אתה (דומני שבעיקר לצרכי סגירה לדפוס כאמור, עד כמה שידיעתי משגת) אבל מסתמא חיש קל נוכל לדבר גם עליהם בל' עבר... ;)

• הוסף לסימניות
אם יש לי פלאפון אין לי צורך בטלפון חוגה,
אם יש לי GPS אין לי צורך במפה מרוטה,
אם יש לי רב קו אין לי צורך בכרטיסיה עתיקה...
וסליחה על החריזה הלא משובחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה