מידע שימושי פורום לרווקות חרדיות-יש חיה כזו!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פרפר סגול, את יכולה ליצור מפגשים על הספסל בגינה, ולהשאיר רק את השומר כנאלם.

אשת מקצוע לא תפריע לך/לכן, היא תטיל בגינה להנאתה. לא תרגישו בה.

בדיוק כמו המנהלים של הפורומים השונים, הם מפריעים למישהו?

הם פותחים ונועלים את הפורומים, ולכאורה, זה מה שיהיה פה.

ומי שלא מסתכל על הירח, הירח לא מסתכל עליו.

תיהנו לכן!!!

• הוסף לסימניות
שאלתי אותם מה התפקיד של האשת מקצוע
הם אמרו שהיא יותר בשביל לכוון את נושאי השיחה כדי שיהיו לתועלת ולא סתם פטפוטים בלי תכלית

• הוסף לסימניות
לפני הכל, כל הכבוד ליוזמות, למגיבות ולמי שהביאו לפתיחת הפורום בסופו של דבר!

עוד לא נכנסתי להירשם כי אני קצת מתלבטת לגבי מידת הפניות שתהיה לי לבקר בפורום שיושב על פלטפורמה אחרת בכלל. [כשזה בפרוג זה כבר חלק מההרגל, וגם פה אני לא נמצאת כל יום]

מה אתן אומרות? יש איזה דרישות סף למספר הודעות בשבוע וכל מיני כללים של השתתפות?:confused:

• הוסף לסימניות
נראה לי (לא בטוחה, אל תזרקו עליי עגבניות... ;) ) שקבוצת תמיכה גורמת לפעמים להרגשת מסכנוּת,
וכששומעים הרבה רווקות זה יכול להביא לפעמים לסוג של יאוש.

• הוסף לסימניות
נראה לי (לא בטוחה, אל תזרקו עליי עגבניות... ;) ) שקבוצת תמיכה גורמת לפעמים להרגשת מסכנוּת,
וכששומעים הרבה רווקות זה יכול להביא לפעמים לסוג של יאוש.
גם קבוצות תמיכה של חולים גורמת מסכנות ויאוש?
אז יוצאים מהקבוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה