פורום מתכונים!!

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכיוון שאני רואה שיש פה מצב בפורום לאחרונה לפתוח פורומים או תתי פורומים ייעודיים, אולי ננסה לארגן תת פורום מתכונים?
נראה כי כל אשכול שלישי ב'איש את רעהו' הוא בנושא מתכונים, אני חושבת שאם זה יהיה מרוכז בתת פורום אחד זה יהיה מאוד נח, יעיל ופרקטי, אני חושבת שיש המון המון אשכולות בנושא, ואפילו פעם דיברו על זה כאן, אז מי שמעונינת שתכתוב כאן ואולי יצא מזה משהו;)

אז קדימה להצביע:):):)

• הוסף לסימניות
גדול!

• הוסף לסימניות
ממש בעד.

מה גם שחיפוש לא תמיד מוצא את מה שמבקשים. אבל אם הכל יהיה מרוכז - מסתמא שיקל את המלאכה.
עולים פה דברים מצויינים.
עד היום מלווה אותי מתכון מצוין שקיבלתי כאן.

• הוסף לסימניות
מצטרפת בשמחה.

• הוסף לסימניות
מצויין! בעד!

אבל אם כבר, אז כבר-
פורום מיוחד בפני עצמו "פורום מתכונים", ותתי פורום לפי סיווג/נושאים, דהיינו; חלבי, בשרי, קינוחים, עוגות, גלידות וכו' וכו'..
זה יהיה יעיל בהרבה.

• הוסף לסימניות
בעד בעד!

רק אני מרחמת על פורום איש את רעהו... מה יכתבו בו עכשיו??? :eek: ;)

• הוסף לסימניות
מצביעה בכל האצבעות
אבל באמת זה יהיה צריך להיות מאד מסודר
אם יהיה אשכולות ארוכים עם מלא תגובות על כל מתכון
יהיה מאד קשה לחפש מתכונים
צריך לעשות אשכולות נעוצים לכל סוגי מתכון
ודיונים על המתכונים באשכולות נפרדים, או משהו דומה

• הוסף לסימניות
מצד אחד - טוב שכל המתכונים ירוכזו בפורום אחד.

מצד שני- החשיפה הרבה לפורום "איש את רעהו" - היא זאת שמייצרת תגובות רבות ועזרה הדדית בכל תחום ונושא......

• הוסף לסימניות
יהיה, אל תדאגי
נקסט, אמזון, אייבי, אליבאבא
וכו'....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סיווג לפי נושאים הוא מעולה
אבל הוא קשה ליישום בפורום פעיל ומקשה על המעקב אחר בקשות למתכונים.

אולי כדאי לכתוב בראש של אשכול מילת פתיח של הסיווג ע"מ להקל על חיפוש עתידי, לפי מילים שנקבע מראש (למשל: סלטים, מנות ראשונות, מרקים, דגים, בשרי, מאפים, קינוחים, שונות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1139495:
בדיוק חיפשתי את האשכול הזה...
אבל היה גם את התשובה של המנהלים על כך שהוחלט לא לפתוח פורום מתכונים...

גם אני זכרתי את האשכול ההוא, אבל כתבתי בהודעה הראשונה, שאנחנו חוזרים ומבקשים בגלל שפותחים בתקופה האחרונה פורומים נוספים כמו: בניה ושיפוצים ואומנות... אני חושבת שהם מאוד חשובים אבל מתכונים רץ פה הרבה יותר ולכן זה הזדמנות לבקש שוב:)

• הוסף לסימניות
אני מכינה שבתות שלמות מהמתכונים של פרוג
רק מחיפושים, בלי לפתוח אשכולות
יש כאן אוצר בלום!!!

כל פעם מחדש אני לא מבינה למה לא פותחים תת פורום מיוחד למתכונים,
אולי עכשיו ישקלו מחדש את בקשתינו?

• הוסף לסימניות
נו... מחכה כבר המון זמן לפורום הזה!

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה , בעד בעד בעד

• הוסף לסימניות
אתם יודעים פרוג הוא פורום מקצועי,
רק מתכונים מקצועיים יורשו להכנס ;)

• הוסף לסימניות
אולי איש את רעהו יהיה מחולק למלא פורומים:
פורום מתכונים
פורום משחקי ילדים
פורום תפילות לרפואת
פורום בגדים מנקסט :)

• הוסף לסימניות
מאוד, מאוד, מאוד בעד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה