פורום פעיל למורות יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
כשהיה את הפורום למורים פעיל הייתי נעזרת בו רבות.
חסר לי מאד פורום פעיל שיעשיר אותי מבחינה לימודית וחברתית.
שאפשר לעלות שאלה או בקשה לחומר.
משהי מכירה אתר כזה הדומה לפורום מורים שנסגר?
תודה

• הוסף לסימניות
את/ה ואני וכולנו נהפוך אותו לפעיל... היו ימים כאלה...

• הוסף לסימניות
אני בעד
חסר מאד מאד פורום למורות שיהיה פעיל ויהווה כלי עזר למורות .
אבל כרגע הוא לא פעיל, אין מספיק תגובות.
בואו כולם\ן נגיב ונענה ונעביר קבצים ונעזור אחד לשני.
החלום שלי שיהיה מרפ"ד באינטרנט למורות מהציבור החרדי.
כל מי שיש לה רעיון איך למנף את הפורום ולהוסיף עוד ועוד מורות שתתרומנה אז בבקשה!

• הוסף לסימניות
יש. בתשלום

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה בתשלום את יכולה לתתלי קישור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chichichi;n5044303:

שלחתי לך גם הודעה פרטית ולא ענית
את יכולה לתת בבקשה קישור לפורום בתשלום
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לפורום כזה.
ובזאת אני פונה למורות לעברית בכתות ז'-ח':
מתחשק לי לגוון ולשנות את שעורי הפתיחה שלי בחודש אלול. אולי יש לכן שעורים בנושא התחלה/אלול/תשובה וכו'
אשמח מאד להחליף אתכן שעורים, להתעשר ולהעשיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה