- הוסף לסימניות
- #2,601
יש מצב לבוא לקנות במכירה עצמה או שהכל מאורגן בשקית ללקוח?צליאק בקהילה 0723323900
יש מצב לבוא לקנות במכירה עצמה או שהכל מאורגן בשקית ללקוח?צליאק בקהילה 0723323900
צריך לאסוף כמו במשנת יוסף ומכירות שכונתיות אחרות, אבל זה לפי הכמות שהזמינויש מצב לבוא לקנות במכירה עצמה או שהכל מאורגן בשקית ללקוח?
איך אפשר להרשם?צריך לאסוף כמו במשנת יוסף ומכירות שכונתיות אחרות, אבל זה לפי הכמות שהזמינו
המכירות הללו הם רק 3 פעמים בשנה בערך (חנוכה,אחרי פסח,אלול,)איך אפשר להרשם?
אז איך אפשר להרשם?המכירות הללו הם רק 3 פעמים בשנה בערך (חנוכה,אחרי פסח,אלול,)
למכירה?איך אפשר להרשם?
צריך להרשם דרך הרב בנדיקט והוא גם משייך לתחנה שרוצים.למכירה?
בקו שלהם או באתר הזה https://www.kolkasher.co.il/
אם את רוצה להירשם לצינתוקים, מאמינה שאומרים בקו איך להירשם לזה
אשמח לכל מידע בעניןצריך להרשם דרך הרב בנדיקט והוא גם משייך לתחנה שרוצים.
רק כרגע הוא לא בארץ ולכן אם זכור לי נכון יש איזה כתובת מייל שצריך לשלוח את הבקשה (אך אין לי את המייל)
תודה על המידעבנוסף יש את החנות ללא גלוטן ברחוב ירושלים בבני ברק.
זה פתוח רק אחרי צהרים וכל החנות שם לל”ג
מאיפה אתם?תודה על המידע
לא נגיש לנו....
בית שמשמאיפה אתם?
יש מוקדים של מולינו גבאקסבית שמש
חסום לי משום מהיש מוקדים של מולינו גבאקסצפה בקובץ המצורף 2047691
חסום לי משום מהיש מוקדים של מולינו גבאקסצפה בקובץ המצורף 2047691
אין להם אתרחסום לי משום מה
יש להם אתר?
חסום לי משום מה
ממש ממש תודה!!!!!!!אין להם אתר
מנסה לעלות בצורה שונה
לחמים ופיתות בייגלים וכד’ המוציאממש ממש תודה!!!!!!!
מה מוכרים שם?
אין מילים על כל המידע!!!!לחמים ופיתות בייגלים וכד’ המוציא
עוגות ועוגיות מזונות
פיצות ודברי עונה כמו סופגניות בחנוכה וכד’
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //