פורום צליאק

אני פעם הלכתי לקנות לילדים פלאפל וראיתי שלט שהתחילו למכור ללא גלוטן. התלהבתי כולי וביקשתי כמות של כדורים.

שניה לפני שהעובד התחיל לשים בשמן אמרתי לו הי זה אותו שמן של הפלאפל הרגיל. אמר נכון אין לי שמן אחר....

שלום
אח שלי סובל ממה שנקרא "מעי רגיז" האם יש איזה קמח שהוא יוכל לאכול אותו

למי יש מתכון קל ופשוט לבצק לפיצה- ללאג..?
אשמח לקבל
תודה מראש

עשיתי את הבורקס עם הדפי אורז שהומלץ למעלה- יצא מעולה!!!
אז תודות לממליצים!

תגידו, עוגת שכבות חגיגית מעניינת פה מישהו, או שכולכם ממילא לוקחים מתכונים רגילים ורק ממירים את הקמחים?

תגידו, עוגת שכבות חגיגית מעניינת פה מישהו, או שכולכם ממילא לוקחים מתכונים רגילים ורק ממירים את הקמחים?
אשמח לקבל את המתכון!
זה תמיד נחמד לקבל מתכונים שמישהו אחר כבר ניסה והצליח
כי כל המרה היא סיכוי לכשלון, כבר זרקתי מספיק פעמים הרבה עמל וכסף לפח...

איפה משיגים ב"ב פיתות ללא גלוטן?
הבת שלי מאד רוצה, אודה לעזרתכם

נערך לאחרונה ב:
לא רכשתי
מחכה עדיין לתשובתו של פרופ' וילשנסקי
שאמר שקיבל הצפה של טלפונים על הקמח הזה
כעת בודק את העניין
מקווה שתהיה לו תשובה בהקדם
מישהי העבירה לי את האישור הזה לגבי הקמח.

קבצים מצורפים

• קמח ללג.jpeg
    קמח ללג.jpeg
    KB 299.9 · צפיות: 321

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה