- הוסף לסימניות
- #2,361
נפה של 30 מש (או משהו כזה).עם איזה נפה מנפים? רגילה?
קניתי במכירה של 'צליאק בקהילה' וזה מעולה.
נפה של 30 מש (או משהו כזה).עם איזה נפה מנפים? רגילה?
באיזה הכשר?הזמנת פסק זמן בלי גלוטן
בד"ץ , זה לא רק פסק זמן, זה גם כיףכף ומקופלתבאיזה הכשר?
איזה קמח הכי מתאים עבור בצק לפאי?
תודה
אני לא מצליח להירשם בטלפון של צליאק בקהילה.לא יותר פשוט לפנות אלי בתור מנכל העמותה או לאחד מהנציגים של העמוחה ולשאול אותם על המוצר ?
בטלפוןאיך נרשמים?
אשמח לשמוע גם כן. קבלנו הנחיה להמשיך כחודש עד חודשיים לפני בדיקה סרולוגית חוזרת.היי מעניין אותי לשמוע ממי שעשה תזונה של אכילת גלוטן למשך תקופה (אצלי 3 חודשים) בשביל לעשות בדיקת צליאק, איך מחזיקים מעמד עם הסימפטומים? האם ה3 חודשים כזה קריטי או שאפשר גם לעשות לפני כן את הבדיקה?
אסור לו גם חמשת מיני דגן, וגם סוכר? כלומר גם צליאק וגם סכרת?בל"תק. שלום לכל מי שבפורום הזה-אני חדשה בפורום הזה. יש לי שאלה לגבי שבת קודש! האם יש לחם מיוחד למי שאסור לו קמח-סוכר, גם לחם מתירס זה בעיה הבנתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים