פורום צליאק

למכירה בירושלים, 2 מצות לל"ג

עבודת יד, הכשר העדה החרדית.

נקנו ב'יש' 3 ב- 99 ש"ח, אין לנו צורך ביותר ממצה אחת.

נערך לאחרונה ב:
שאלה לגבי המוצרים של חברת ליקלוקים, האם הם מכילים גלוטן? או בסביבת גלוטן?

מבחינתי הכי רלוונטי-פסק זמן, אין אח"כ להשיג.
כל מיני סוגים של ארטיקים וטילונים- קוקידה, קראנץ' טילונים וכדו.

מישהו יודע היכן ניתן להשיג מצות עבודת יד ללא גלוטן באשדוד?
דחוף.

אנחנו פעם ראשונה נכנסים לפסח עם ילדה ציליאקית
כמובן שקנינו מצות אבל במקרה שהיא לא תאהב אותם יש משהו לקנות במקום?
או שנותנים לאכול הרבה ירקות וביצים? (אני מדברת על ארוחת בוקר וערב)
אשמח לכל תגובה!

אשמח לכל תגובה!
מקמח תפוחי אדמה אפשר להכין בלינצ'עס/לביבות גבינה/פנקייקס (הכל עם ביצים - קחו בחשבון;)).
גם אנחנו פסח ראשון, נראה לי שזה הכיוון שנלך אליו.
על המצות לפי מה שהבנתי לא כדאי לבנות... זה אמור להיות מחריד. קנינו רק בשביל ליל הסדר.
אם אתם נוהגים שלא להשתמש בקמח תפו"א קנוי - כדאי שתעשו שאלת רב לאור המצב, הילדה לא אמורה לרעוב.
אם אתם צורכים מוצרי תעשייה, נדמה לי שיש הרבה אופציות בסופרים. ראיתי למשל קרקרים מתפו"א.
בהצלחה וברוגע!

גם אנחנו קנינו חבילה אחת שיש בה 3 מצות
הבנתי שאם מחממים באש אז היא כן טעימה מקווה מאד!
בכל אופן תודה על הרעיונות!

גם אנחנו קנינו חבילה אחת שיש בה 3 מצות
הבנתי שאם מחממים באש אז היא כן טעימה מקווה מאד!
בכל אופן תודה על הרעיונות!
דווקא באש? חימום על פלטה/סיר לא מספק את התוצאה?

על המצות לפי מה שהבנתי לא כדאי לבנות... זה אמור להיות מחריד. קנינו רק בשביל ליל הסדר.
לאו דוקא!
שנה שעברה הופתענו לטובה, הבן שלי אכל המון מצות. (לעומת שנים קודמות) או שזה תלוי בקריזות של הילד... כמו כל הציליאקים שזה בא בקריזות...

מישהו יכול למכור לנו מצה אחת ללא גלוטן עבודת יד הבד"ץ ירושלים.
בבני ברק
תודה רבה

יש לנו בן (חמוד)
עם צ'יליאק,
צריך מצות שיבולת שועל,

נשמח לקבל מידע,
היכן ניתן להשיג - בירושלים

אשמח לכל תגובה!
מניסיון של שנים , ממליצה על קרקרים מתפוח אדמה של חברת כרמל - מאוד מומלץ ! אפשר לעשות עם זה מצה מטוגנת או פיצה . אנחנו גם קונים מלא עוגיות פרנקלס וכאלה. בנוסף לזה גם קונים פסק זמן , ביגלה וכל מה שמוציאים לכבוד פסח ללא גלוטן אבל אנחנו לא אוכלים בפסח עצמו, שומרים לאחרי פסח.

ביש חסד (סניף גבעת שאול)

יש 3 מצות יד
ומארז מצות מכונה,

לחברי מועדון, חצי מחיר

לדעתי השנה המצות שונות-דקות יותר, טובות יותר.
אני צריכה עוד מצות באשדוד.

יש למישהו?
או אולי מושג איך ניתן להשיג?
נשמח מאד!

ממש הופתענוו לטובה מהמצות.
כנראה גם לנו ייגמר לפני סוף החג.
מקווה שהחנויות תפתחנה כדי שנוכל לקנות.

בבני ברק עוד ניתן להשיג במכירה הביתית.
באמת השנה הוא אוכל בכיף ובתיאבון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה