פורום צליאק

כמה קניתם ממנו לקילו?

כמה קילו אתם רוצים למכור?
נשמח לקנות מכם

נערך לאחרונה ב:
קניתי שבוע שעבר באתר של קמח הארץ
קמח מולינו כחול 15 ק"ג 440 ש"ח + 30 ש"ח דמי משלוח.

בצק במילוי תמרים
קל להכנה והטעם מושלם!!!
תרצו,אעלה מתכון בשמחה.

IMG_7737.JPG
IMG_7740.JPG

מתכון לבצק פריך במילוי תמרים

בקערת המקסר:

4 וחצי כוסות קמח ( 2 קמח כרגיל + 2 וחצי קמח אורז מלא)
1 וחצי שקית אב' אפיה
1 וחצי מרגרינה (שמתי חצי כוס שמן וחצי חבילצת מרגרינה)
3/4 כוס מיץ תפוזים

לשים במקרר ל 4 שעות/למקפיא -שעתיים

לחלק ל 4 עלים
לרדד כל עלה בין 2 דפי נייר אפיה
למרוח ממרח תמרים
לגלגל ולחתוך
לאפות כ 10-15 דק' עד שמזהיב
לפזר מלמעלה אב' סוכר כשמתקרר.

התמונות למעלה.

אני הזמנתי ממנו שק גדול אם אתה מעוניין לקנות ממני חלק אני אשמח.
[/QUOTE]
מאיזה אזור אתם?

אשמח לחמש קילו
כיצד ניתן ליצור קשר?
זה עדין לא הגיע אמור להגיע היום בעז"ה.
תהיו איתנו בקשר בטלפון 0548437603

אני הזמנתי ממנו שק גדול אם אתה מעוניין לקנות ממני חלק אני אשמח.
מאיזה אזור אתם?
[/QUOTE]
קרית הרצוג ב"ב

שוקולד ורד,
בטוח לאכילה לציאקים?
מישהו בירר?
דחוף לי לדעת, אין שוקולד עילית במכולת.

יש לבת שלי יום הולדת והייתי רוצה מתכון טוב לעוגת מספרים ,אפשרי גם טורט טוב ולא חייב בצק שקדים .

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה