יהודי-פשוט
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
איך אפשר לפרסם שם?
www.prog.co.il
@פרוגמטי @הכלבויניק@מרשמלו
העבירו לי הודעה שכתבתי לפורום תרומה וחסד
ואני לא יכולה להגיב שם
איך מצטרפים?
![]()
בקשת תרומה - חסד אמיתי!! תעזרו לי לעזור לאחותנו הכלה. שבמקום לשמוח היא בוכה!
יש לי חברה בעבודה שמתחתנת בעוד שלושה שבועות. משפחה ברוכת ילדים- אין להם שקל מיותר ולהפך.. כל הוצאות החתונה עליה... כולל הכל! להורים אין איך לעזור אז היא צריכה לשלם עם אולם, צלם, תזמורת, שמלת כלה, איפור ותסרוקת, נדוניה, מתנות לחתן, שכירות......ועוד... היא פשוט לא מאושרת כמו שכלה צריכה להיות רק...www.prog.co.il
www.prog.co.il
לא רואה כתובת מייל.<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
forumim99@חוה ש @מושקוש @.B.B @לא כמו כולם
אני לא יכולה להגיב בפורום של תרומה וחסד
אשמח שתרשמו את זה באשכול שפתחתי
כי חבל לי שאנשים רוצים לעזור ואין להם איך לפנות אלי
זה באמת באמת חסד אמיתי ומושלם, בלי חצי אחוז
ומי שרוצה ליצור איתי קשר, תרשמי מייל (לא המייל שלי ואין בו שימוש כך שאין לי בעיה לפרסמו)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
![]()
בקשת תרומה - חסד אמיתי!! תעזרו לי לעזור לאחותנו הכלה. שבמקום לשמוח היא בוכה!
יש לי חברה בעבודה שמתחתנת בעוד שלושה שבועות. משפחה ברוכת ילדים- אין להם שקל מיותר ולהפך.. כל הוצאות החתונה עליה... כולל הכל! להורים אין איך לעזור אז היא צריכה לשלם עם אולם, צלם, תזמורת, שמלת כלה, איפור ותסרוקת, נדוניה, מתנות לחתן, שכירות......ועוד... היא פשוט לא מאושרת כמו שכלה צריכה להיות רק...www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים