פורטרטים בשוק מחנה יהודה

• הוסף לסימניות
היה אפשר לקחת אותם בכל מקום .

הייתי רוצה לדעת בתמונה השניה האם יש לי איזו שהיא דרך להתמודד עם השמש הקשה בצורה שהתמונה לא תצא בהירה מידי ( כגון הסיגריה) . אין לי דרך להוריד חשיפה עקב צבע עורו של המצולם שהיה מתפספס בחשיפה נמוכה!
אשמח לקבל רעיונות!

אשמח לקבל חחות דעתכם

קבצים מצורפים

• N4W_8326.JPG
    1.5 MB · צפיות: 15
  • N4W_8299.JPG
    KB 373.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
קודם כל למה חתכת את הסיגריה ב. זה כמו לצלם שחור לבן או אור וצל. דבר ראשון צריך לצלם בשעות הנכונות. שזה לא אפשרי אפשר לקחת מדידה מהמקום החשוך ביותר ומדידה מהמקום המואר ביותר לדוגמא אם במקום המואר יש לך 4 סטופים יותר ובמקום החשוך 2 סטופים פחות תחלק לשניים יוצא 3 תוריד 3 סטופים או תעלה 3 ותצלם

• הוסף לסימניות
את הראשונה אהבתי מאד.
אם כי טיפ טיפה קצת יותר מבט למצלמה היה משדרג.

• הוסף לסימניות
הראשונה מעולה.
ציינו פה את בחירת השעה, אז אכן יש חשיבות לבחירת השעה. ובחרת את השעה הנכונה! ליתר דיוק, את המקום הנכון. אולי זה בשעת צהריים (שעה "לא נכונה") אבל במקום מוצל. בכל מקרה - התאורה מעולה.
מצד אחד יש קונטרסט בתאורה (מה שמצייר יפה את תווי הפנים), אבל מצד שני אין צללים קשים על הפנים. זה בדיוק מה שהכי מחמיא לעור בכלל, ולעור כהה בפרט.
[לא הבנתי מה הבעיה שלך עם הסיגריה. אז מה אם היא טיפה שרופה? היא לא האוביקט המרכזי פה.]
ההבעה, כמובן, מקסימה לגמרי.

השני הרבה יותר בנאלי, אבל גם נחמד. המבט של האיש הזה משדר טוב, חמלה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אם אתה מצלם נטורל בלי עריכות, אין לך אפשרות לשנות חוקי בריאה. הבהרת את הצילום שרפת את הסיגרייה. הכהית את הצילום הכהית את הדמות.

כל מה שנותר הוא לחפש זויות אחרות, רקעים אחרים שידגישו את הדמות בלי לשרוף חלקים אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;469189:
הראשונה מעולה.
ציינו פה את בחירת השעה, אז אכן יש חשיבות לבחירת השעה. ובחרת את השעה הנכונה! ליתר דיוק, את המקום הנכון. אולי זה בשעת צהריים (שעה "לא נכונה") אבל במקום מוצל. בכל מקרה - התאורה מעולה.
מצד אחד יש קונטרסט בתאורה (מה שמצייר יפה את תווי הפנים), אבל מצד שני אין צללים קשים על הפנים. זה בדיוק מה שהכי מחמיא לעור בכלל, ולעור כהה בפרט.
[לא הבנתי מה הבעיה שלך עם הסיגריה. אז מה אם היא טיפה שרופה? היא לא האוביקט המרכזי פה.]
ההבעה, כמובן, מקסימה לגמרי.

השני הרבה יותר בנאלי, אבל גם נחמד. המבט של האיש הזה משדר טוב, חמלה.
אצלך הראשונה זה עם הסיגריה ? אצלי זה השני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;469192:
בס"ד

אם אתה מצלם נטורל בלי עריכות, אין לך אפשרות לשנות חוקי בריאה. הבהרת את הצילום שרפת את הסיגרייה. הכהית את הצילום הכהית את הדמות.

כל מה שנותר הוא לחפש זויות אחרות, רקעים אחרים שידגישו את הדמות בלי לשרוף חלקים אחרים.
כרגע אכן אני מצלם בלי עריכות כלל! בכלל אין לי פוטושופ אז זה לא ממש רלוונטי!

אני פשוט מנסה להגיע לשיא היכולת שלי כצלם לפני שאני נודד לתחום הצילוגרפי !

מה לגבי האיזון לבן שלו ? מחמיא או לא מיוחד?

תתחדש על לינק הזהב יעקב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה