פורטרט מצורות גיאומטריות

• הוסף לסימניות
סגנון חדש בשבילי ומסקרן למדי.
מה אומרים?
פוטושופ

קבצים מצורפים

• מוקטן.jpg
    מוקטן.jpg
    KB 41.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מקסים ומענין לגמרי.
פירוט: איך? אלו תוכנות? תהליך עבודה? תחכימי אותנו, בבקשה...

• הוסף לסימניות
ואוו
סגנון מהמם וחדשני
אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
מוצלח ביותר. ההצללה כל כך נכונה.

• הוסף לסימניות
אומנותי וטרנדי,
מבוצע מקסים!

• הוסף לסימניות
העבודה שלך הולכת ומשתבחת...:eek:
אפשר קצת הסבר על הטכניקה להדיוטות?:D

• הוסף לסימניות
וואו!!!:eek: חני כ"כ הפתעת אותי! אם כי הכישרון שלך לא מפתיע...אבל הביצוע הזה משהו שעוד לא נראה!!!
איך עשית את זה?:confused:

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
השתמשת בציפורן?
ועשית את זה בפוטושופ? למה לא באילוס'?

• הוסף לסימניות
חני.
את אומנית!

זו יצירת אומנות יפיפיה!
פרטי פליז על התהליך, נורא מסקרן.

תמשיכו ליצור דברים מדהימים!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
וואו, תודה על התגובות...

לקחתי תמונה וחילקתי את הדמות למשולשים (-בעיקר) לפי גוונים עיקריים. עשיתי את החלוקה עם הלאסו-מצולע. מכל משולש שנבחר דגמתי את הגוון הממוצע שבו ומילאתי את המשולש.
מקווה שזה ברור מספיק...
זו עבודה די נחמדה, דומה למשחק הרכבה;)

(למה לא עשיתי באילוס'? שאלה טובה. אני לא זוכרת איך מסתדרים עם התוכנה הזו. ניסיתי לעבוד איתה ועשיתי כמה טעויות מטופשות של מתחילים שגרמו לי לנטוש אותה לטובת פוטושופ האהובה:eek:)

• הוסף לסימניות
מזמן לא התרשמתי כ"כ מעבודת אומנות טובה!

• הוסף לסימניות
(למה לא עשיתי באילוס'? שאלה טובה. אני לא זוכרת איך מסתדרים עם התוכנה הזו. ניסיתי לעבוד איתה ועשיתי כמה טעויות מטופשות של מתחילים שגרמו לי לנטוש אותה לטובת פוטושופ האהובה:eek:)

זה בול עבודה לאילוס' חצי זמן וכפול איכות,
אבל באמת שפוטושופ יותר ידידותית,

תכל'ס, לא משנה התוכנה, יצא לך אלוף, את אומנית על
הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
אמנותי מאוד !!
עושה חשק לנסות.
עשית על גבי תצלום או מדמיון?

גמר חתימה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה