פורים בפתח

• הוסף לסימניות
זה פשוט חמוד!!!!
ולאלה שהתקשו... בבקשה.. פשוט תעתיקו ותדביקו בדפדפן למעלה.

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0);

• הוסף לסימניות
טוב...
נשמח לשמוע מה ראיתם,
כי אצלנו זה לא עובד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;526086:
קשה קצת לבחור את הכל בשלמות כי צריך לגלול עד הסוף ולהעתיק חתיכות חתיכות...
אגב אם מדביקים שוב ושוב על גבי הכתובת הקודמת זה נהיה יותר ויותר מהר. יכול להיות?

נכתב ע"י sara100;526236:
בהודעה הראשונה יש קוד הכתוב בתוך תיבה יש להעתיקו לשורת הכתובות בדפדפן. ותראו מה קורה...
לנחיות העתקה, לכו לסוף התיבה תתחילו לבחור, שחררו עכבר הסיעו את החלונית לתחילתה לחצו על shift ובחרו את האותיות הראשונות. ככה הכל נבחר. העתיקו -Ctrl+c הדביקו בשורת הכתובת בדפדפן Ctrl+v.
בהצלחה.

מה הסתבכתם?

3 קליקים רצופים על לחצן העכבר השמאלי והכל בחור.
כל שנותר לעשות הוא העתק-הדבק בשורת הכתובת ואנטר.
תהנו.... :)

• הוסף לסימניות
העתק העתקתי והדבק הדבקתי ומאומה לא ארע!

• הוסף לסימניות
איזה חמוד! עכשיו זה עובד!

• הוסף לסימניות
תכלס מה רואים אחרי שמעתיקים ומדביקים ולוחצים אנטר?

• הוסף לסימניות
טוב קלטתי, איזה סחרחורת:eek: אבל חמוד ומשתיק תינוקות:p

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, בגוגל כרום זה לא עבד לי.

• הוסף לסימניות
חגיגת פורים אמיתית!

ניסיתם להדביק באותו דף שוב ושוב?
רק תשבו קודם על כיסא, שלא תיפלו מסחרחורת.

• הוסף לסימניות
תזכורת קטנה.
לא עובד בכרום (אצלי בכל אופן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;730199:
תזכורת קטנה.
לא עובד בכרום (אצלי בכל אופן)

סליחה על הבורות אבל אם יש לי כרום מה אני יכולה לעשות כדי לחזות בפלא?

• הוסף לסימניות
חזק!!!
אהבתי, תודה...
ככה באמצע העבודה פתאום הכל התבלגן.... ;)

• הוסף לסימניות
אוף, למה זה לא הולך לי??:confused::confused:
הוא פותח לי את BING :eek:.
למישו יש פיתרון בשבילי?
תודה

• הוסף לסימניות
לפתוח באקספלורר ולא בכרום.

• הוסף לסימניות
מה עם החסומים???? זה פותח לי אתר חסום, נו תעלו את זה לפה ודי אני מ-ס-ו-ק-ר-נ-ת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;730290:
לפתוח באקספלורר ולא בכרום.

דווקא אקספלורר נותן לי את ההודעה הזאת ::mad::(:confused:

קבצים מצורפים

• error message.jpg
    3.6 MB · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה