כללי פורים חסידיסקו (אנגלית)

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
ביקורות / הערות / עצות יתקבלו בברכה (:

קבצים מצורפים

• Purim Disco 2012.jpg
    KB 893.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י dmm770;729908:
מה דעתכם?
ביקורות / הערות / עצות יתקבלו בברכה (:

העיצוב מושלם בעיניי!!
הייתי מבהירה מעט את מרכז המודעה,כדי לא ליצור רושם כהה כ"כ.

• הוסף לסימניות
ממש יפה

דווקא אני אוהבת את הגוונים הכהים.
אולי במקום התכלת לנסות לבן?(בטקסט)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
עבודה טובה.
הערות:

א. חשוב להקפיד על גריד. זה מה שיהפוך את המודעה מטובה למצויינת. הקווים המנוקדים והתמונות צריכים להתיישר לאותו קו בדיוק משני הצדדים.
ב. כדאי לבחור בטורקיז מעט בהיר יותר על מנת שיהיה יותר קונטרסטי.
ג. התמונות למטה רחוקות מלשדר יהדות (יותר כמו קרנבל בריו...), האם זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
האם הגריד כרגע טוב יותר?

(איפה יש מילון מושגים שמבאר בפשיטות את כל המושגים האלו???)

בכ"א שיניתי גם את הכחול למשהו טיפה יותר בהיר.

קבצים מצורפים

• Purim Disco 2012.jpg
    KB 924.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון ואתה קורא אנגלית, הרי שהרשת מלאה בחומרים שתוכל לקרוא.
דווקא בגלל שיש לך כישרון טבעי ניכר, כדאי מאוד 'להשתלט' על המינוחים המקצועיים.

• הוסף לסימניות
אני קורא ומבין אנגלית בסיסית. לא חושב שאסתדר עם מדריך באנגלית.

עכ"פ, מישהו רוצה להגדיר לי מהו המונח גריד? (מעבר לזה שזה רשת ריבועים מאחורה אני לא יודע ממש מה המשמעות).

• הוסף לסימניות
גריד הכוונה רשת היישור באילוסטרייטור או בפוטושופ
צריך לבדוק שהקוים והתמונות יהיו מיושרים לצדדים (ימין ושמאל) באותה נקודה
קצת מפריע לי הקו העקום שברקע עם הנקודות והטקסט המיושר שבאמצע (ענין של טעם...)
כמו"כ גם התמונות מביעות באמת יותר מומנט גויי מאשר חג פורים יהודי, מן הסתם זה מותאם לקהל היעד
בהצלחה בהמשך

• הוסף לסימניות
והנה שינויים כבקשת הלקוח.
מה אתם אומרים? חשוב לי לשמוע אפילו שזה שהשינויים הם עפ"י בקשתו.
באיזה צבע לדעתם יתאים לעשות את הלוגו?

התמונות נבחרו בהתאם לקהל היעד.

קבצים מצורפים

• Purim Disco 2012.jpg
    KB 970.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הקודמים יותר...

• הוסף לסימניות
גריד זה מושג שהיה קיים הרבה לפני שמישהו חלם על אילוסטרייטור ופוטושופ...
זה מושג רחב מאוד שיש הרבה מה להרחיב עליו, אבל בבסיס של הבסיס מדובר על רשת בלתי נראית של קווים אופקיים ואנכיים המשמשת כ"תשתית" העיצוב, מגדירה את השוליים מכל הצדדים, את העמודות והשורות. על בסיס הגריד יוצרים את הלייאאוט - הנחת האלמנטים בצורתם ה"גולמית" (עוד לפני צבע, אפקטים, טקסטורות וכו') על גבי הגריד, כדי ליצור קומפוזיציה.
הגריד הוא כאמור בלתי נראה, אך גם אדם שאינו מעצב יבחין בקלות (גם אם לא יוכל להצביע על כך במפורש) בתרומה של הגריד לסדר ולהרמוניה של העיצוב.
חשיבותו של הגריד הופכת למכרעת במסמכים מרובי עמודים, כמו ספר, קטלוג או אתר. ע"י שימוש בגריד אחיד, כל העמודים נראים אחידים ו"מתקשרים" זה עם זה.
כביטוי רווח, המילה גריד משמשת היום לכינוי כל האלמנטים החוזרים במסמך מרובה עמודים, למרות שכאמור זאת לא המשמעות המקורית של המושג.

זה באמת על קצה קוצו של המזלג.
לסיכום רק אומר שעבודה עם גריד היא אחד הדברים שבאמצעותם ניתן להבחין בין מעצב מקצועי לחובבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה