מאחורי הקלעים פורים מתקרב ובדיוק גוגל החליטו לשנות מדיניות

• הוסף לסימניות
אם יש צלמת שלא קיבלה מאיתנו את המייל בשבוע האחרון
שתכנס ללשונית של "קידומי מכירות"
אם זה שם, צריך לגרור את זה ל"דואר נכנס"
ולהוסיף את פיקצר פרפקט לאנשי הקשר וזה ימנע מהדואר בעתיד להכנס לשם
חבל שתפספסו

אם זה בספאם
אני אודה למי שתעדכן אותי, אם זה קורה ליותר מידיי צלמות, אני אדע לא לשלם לחברת הדיוור כסף בחינם.

• הוסף לסימניות
אצלי זה אפילו לא בספאם, מידרו אותי :(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקצרה למי שפספסה
אנחנו מכינים לצלמת מודעה מוכנה
והיא שולחת ללקוחות שלה שרוצים להדפיס שוב מצילומים מהעבר למשלוח מנות או לבית
והיא בעצם רק צריכה להעביר לנו את התמונות שהלקוחות רוצות
הכנסה נוספת בלי לצלם שוב.

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם יש לכם הזמנות בקנה, תזדרזו לשלוח לנו. ברגע האחרון יש לחץ מטורף.

• הוסף לסימניות
סיבוב הדפסות אחרון יוצא בחצי שעה הקרובה.
אנשי הרגע האחרון... זה עכשיו.

• הוסף לסימניות
פורים שמח.
לכל המזמינות. התמונות שלכם מחכות לכם מחוץ לחנות המפעל.
לרכישת שוברים למימוש עד 3 חודשים, כתבו לנו למייל

ומזל טוב להרחבת משפחת פיקצר פרפקט לרגל הולדת הבת.
מעכשיו פורים זה גם מבצע יום הולדת.
לחיים.

• הוסף לסימניות
למרות הקורונה...
אנחנו עובדים כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה