פורים שמח! משלוח מנות :)

• הוסף לסימניות
פורים שמח לכולם!!! :):):)

קבצים מצורפים

• משלוח מנות אריאלה (c) .jpg
    KB 254.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כמה יפה ומקצועי!
הפנים מזכירות קצת את הבובה דורה...

• הוסף לסימניות
חמוד ומקסים!
לילדונת יש פרופורציות של בת שש-שבע. לאחיה יש פרופ' של גיל שנתיים נניח. אין מצב שהגודל היחסי שלו אליה יהיה חצי בערך, כמו שמצויר. אפילו אם הוא התחיל ללכת ממש מוקדם, ובעצם מלאה לו רק שנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;736499:
חמוד ומקסים!
לילדונת יש פרופורציות של בת שש-שבע. לאחיה יש פרופ' של גיל שנתיים נניח. אין מצב שהגודל היחסי שלו אליה יהיה חצי בערך, כמו שמצויר. אפילו אם הוא התחיל ללכת ממש מוקדם, ובעצם מלאה לו רק שנה...

בפרט שכבר גדל לו כזה זקן...:D
מותק של ציור אבל באמת מפריע הפרופורציות בין הילדה לילד;)

• הוסף לסימניות
ציור מקסים, צביעה מיוחדת.
משהו לא מסתדר לי עם האצבעות וכף היד הימנית של האשה ...

• הוסף לסימניות
חמוד הילד מאחורה.
אולי כי הוא קצת מכופף אז הפורפורציות מפריעות לאנשים.
חפיף... הציור ממש חמוד.

• הוסף לסימניות
ציור מקסים! ההארות נכונות אבל הציור נהדר. מנגה לתפארת!

• הוסף לסימניות
נפלא כמיטב המסורת שלך!

• הוסף לסימניות
עבר זמן. כיף כתמיד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל;736474:
הפנים מזכירות קצת את הבובה דורה...

מאיפה דורה?
אולי את אמא של מרקו :)

• הוסף לסימניות
מעולה! :)
לדעתי הילד נראה קטן מדי כי הוא מתכופף, וזה עוד יותר מקטין אותו

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם! :)
תודה רבה גם על החו"ד. לקחתי לתשומת ליבי.
לאה בקשר להערה על היד, כן אני יודעת, את האמת לא היה לי עצבים לשבת על זה עוד. הספיקה לי התוצאה הזאת. חוץ מזה אני לא מומחית בציור ידיים אבל אם אמרת רק ש"משהו לא מסתדר" ולא "היד בכלל לא בסדר" זה כבר טוב..:rolleyes: וזה שלא הערת על היד השניה אני אקח כ"חצי הכוס המלאה"...

• הוסף לסימניות
על מתנות בכלל לא נהוג להעיר הערות,
גם אם הסבתא הנרגשת מושיטה לך אגרטל שחור עטור פייטים מנצנצים עלייך להודות בכל פה.
אלא שיש לי הערה שגם היא בגדר 'מתנה' לציורים הבאים -
הפסים שעל פני הילדה לא מתפרשים כסומק, אלא כסימן שפשוף שאחרי נפילה על אבן או אספלט או משהו.
הצלחות, הציור מתוק נורא נורא!

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד. מתפעלת במיוחד מהשימוש המוצלח שלך בטונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;739378:
על מתנות בכלל לא נהוג להעיר הערות,
גם אם הסבתא הנרגשת מושיטה לך אגרטל שחור עטור פייטים מנצנצים עלייך להודות בכל פה.
אלא שיש לי הערה שגם היא בגדר 'מתנה' לציורים הבאים -
הפסים שעל פני הילדה לא מתפרשים כסומק, אלא כסימן שפשוף שאחרי נפילה על אבן או אספלט או משהו.
הצלחות, הציור מתוק נורא נורא!

תודה רבה רבה :)
בקשר למתנה שלך :) לדעתי את צודקת אבל גם לא צודקת.
ואני אומרת את זה כי אולי בסגנון שאת מציירת זה נכון שזה שפשוף וכדו'.
אבל בסגנון שאני מציירת זה דבר מובן מאליו שזה סומק וכל מי שמכיר את הסגנון אין לו ספק שזה סומק ולא איזה סריטה.
להפך, אנשים מקצוענים ברחבי העולם מציירים את הסומק הזה בצורה יותר מוגזמת... ענין של סגנון.
בכל אופן תודה על ההערות והתגובות של כולם!!!

• הוסף לסימניות
שימי לב - לא כתבתי 'ציור פסים על הפנים מסמל שפשוף', אלא 'הפסים שעל פני הילדה',
משהו ספציפית בציור הזה היה נראה לי כאילו היא חטפה כהוגן בשתי לחייה.
האמת שעכשיו אני משלבת את זה עם האף המעט 'אדמדם'.
אולי טעם?
(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה