פורים תשע"ה

• הוסף לסימניות
ממש לא צלמת וגם לא מתיימרת להיות. (והאמת שעם מצלמה כמו שלי גם צלמת מקצועית במיוחד לא נראה לי היתה מצליחה להגיע רחוק...) אבל לאחר עריכה בפוטושופ נראה לי שהצלחתי להגיע לתוצאות סבירות (תמונה לסבתות אחרי הכל). אשמח מאד לשמוע את דעתכם המקצועית ואיפה יש מקום לשפר בעריכה. (גוונים/ בהירות/ ניגוד וכו')
בתודה רבה מראש.

קבצים מצורפים

• רקע פורים.jpg
    3.2 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1526173:
גם לא צלמת.
הוסיפי פסיק בין חיים ליאיר.

בהתחלה לא הבנתי איך יכול להיות שזו ההערה היחידה... אבל כשהסתכלתי על התחום המקצועי הבנתי בהחלט!
תודה רבה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
עריכה נחמדה
הגוונים קצת רוויים מדי, ונוטה מעט למג'נטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1526190:
עריכה נחמדה
הגוונים קצת רוויים מדי, ונוטה מעט למג'נטה.

כשפתחתי את התמונה שהעליתי לאתר ראיתי שזה ממש נוטה למגנטה, אבל לעומת זאת התמונה המקורית שבמחשב ממש לא נראית ככה. איך זה ייתכן? ואיך זה ייצא במציאות בהדפסה?:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירת;1526212:
כשפתחתי את התמונה שהעליתי לאתר ראיתי שזה ממש נוטה למגנטה, אבל לעומת זאת התמונה המקורית שבמחשב ממש לא נראית ככה. איך זה ייתכן? ואיך זה ייצא במציאות בהדפסה?:confused:
את כנראה העלת את התמונה ב CMYK או משהו, בהפסה רגילה של פוטו מדפיסים RGB וגם לאתר מעלים ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1526269:
את כנראה העלת את התמונה ב CMYK או משהו, בהפסה רגילה של פוטו מדפיסים RGB וגם לאתר מעלים ככה

באמת העליתי בcmyk אבל אלו הצבעים שמדפיסים בפוטו למיטב ידיעתי והrgb אלו צבעי מסך- תצוגה בלבד, לא?

ואגב, שאלה נוספת איך מעלים תמונה כתמונה מוצגת ולא כקישורית שיש ללחוץ עליה כדי לפתוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירת;1526275:
באמת העליתי בcmyk אבל אלו הצבעים שמדפיסים בפוטו למיטב ידיעתי והrgb אלו צבעי מסך- תצוגה בלבד, לא?

זה צבעים לדפוס אופסט, פוטו רגיל זה בטוח RGB ודברים שאת לא יודעת כמו קנווסים וכאלה כדאי לשאול כל פעם את המקום שאת מדפיסה בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירת;1526275:
ואגב, שאלה נוספת איך מעלים תמונה כתמונה מוצגת ולא כקישורית שיש ללחוץ עליה כדי לפתוח?
מעלים בפורמט PNG.

• הוסף לסימניות
רק תשימי לב שהלד השמאלי (משערת שחיים...) נופל מהכורסא- תעלי מעט את צד שמאל של הילדים כלפי מעלה כך שהוא ישב טוב,

חמוד!

• הוסף לסימניות
חמוד מאד
לקח לי שניה לקלוט שיש כאן הדבקה!!

אני גם חושבת שהילד השמאלי מדי למטה
תמונת הרקע מאד מפוקסלת ולא איכותית. ולמרות הצריבה היפה של הילדים רואים שזה מודבק בגלל פער האיכות.
גם נראה לי היה יותר יפה רקע חלק מאחורי הכורסא.
לכיפה של הילד הימני נותרה הילה לבנה.

הרבה נחת!!
נראים ילדים מלאכיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה