- הוסף לסימניות
מבררת על רועת אווזים לאיזה גיל וכמה?מקפיצה שנית ...צפה בקובץ המצורף 825808
מה המחיר?סט תחפושות של נסיכים ונסיכות, מושקע מאוד!
מתאים לגילאי:
* ילדה 6-8
* ילד 5-7
* ילדה 2-4
* ילד חצי שנה עד שנה
להשכרה\ למכירהצפה בקובץ המצורף 826242
לפרטים: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תפרתי סול [בצבע זהב מנצנץ] בין 2 שכבות של בד כדי שיהיה יציב מחד ונוח מאידךתוכלי להסביר איך עשית את שוליי הכובע?
תודה!
קניתי פעם ב H&M. לפני שנים..אפשר לשאול מאיפה זה?
אני רוצה לגיל שלוש...
אני מוכרת (וגם להשראה...)מחפשת השראה לתחפושת של מנגן לילד בן 6,
אשמח לקבל תמונות לדג' בהקדם.
תודה!
רלוונטי? מאיפה את? כמה עולה?למכירה /השכרה
2 תחפושת של אסטרונאוט
לגיל שנתיים
ולגיל3-4 כולל קסדה אמיתית
איזה יפה!אני מוכרת (וגם להשראה...)
תפני אלי למספר: 0527118812מה המחיר?
80 ש"ח נעבור למיילאיזה יפה!
בכמה את מוכרת? מאיפה את?
מה רלוונטי?רלוונטי? מאיפה את?
טעות. שכחתי לתייג את ההודעהמה רלוונטי?
למכירה תחפושת של בובה מתוקה
לילדה בסביבות הגיל 6-7 (הבת שלי קטנה בגיל היתה בכיתה א' חלומה היה להתחפש לבובה...)
כולל כובע, צמות, שמלה וגרביונים
בתמונה לא כ"כ רואים מוצלח זו התמונה שהיתה לי
צפה בקובץ המצורף 824408
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //