אשמח להמלצות ומתכונים תודה מראש
ר רותי לב משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי הפקות ואירועים • 9/7/20 הוסף לסימניות #5 לפורל מתאים תיבול מתקתק, כזה עם דבש, עם יין לבן או אדום, והרבה שום, אם את רוצה אני יכולה לנסות לנסח מתכון... בגדול אני שמה: שמן זית שום דבש או סילאן יין מתוק מעט מלח אפשר גם להוסיף קטשופ, לטעם יותר פיקנטי.
לפורל מתאים תיבול מתקתק, כזה עם דבש, עם יין לבן או אדום, והרבה שום, אם את רוצה אני יכולה לנסות לנסח מתכון... בגדול אני שמה: שמן זית שום דבש או סילאן יין מתוק מעט מלח אפשר גם להוסיף קטשופ, לטעם יותר פיקנטי.
א אילה מינה משתמש מקצוען • 9/7/20 הוסף לסימניות #6 האם אפשר לקחת מתכון של סלמון ולהחליף לפורל? זה ילך? (פיקנטי)
צ ציפס קידס משתמש מקצוען פרסום וקופי צילום מקצועי 9/7/20 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י אילה מינה: האם אפשר לקחת מתכון של סלמון ולהחליף לפורל? זה ילך? (פיקנטי) לחצ/י כדי להרחיב... לדעתי, אין סיבה שלא.
נכתב ע"י אילה מינה: האם אפשר לקחת מתכון של סלמון ולהחליף לפורל? זה ילך? (פיקנטי) לחצ/י כדי להרחיב... לדעתי, אין סיבה שלא.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת