- הוסף לסימניות
מהו פורמט CDR ומתי משתמשים בו?
קורל לגמרי בראש מי שמשתמש בו.נכתב ע"י דאבל אימפקט;1695072:איך לא חשבתי על זה?
נכון... קורל כ"כ לא בראש שלי...
תודה.
17 (או X7)נכתב ע"י דאבל אימפקט;1695089:מעניין, אני רואה איך משתמשי התוכנה ממליצים בדבקות, עושה חשק לנסות.
מה הגרסה האחרונה והטובה והאם היא תומכת טוב בעברית?
היא מתקשרת טוב עם שאר תוכנות אדובי? (קופי- פייסט, עדכון לינקים וכו')
נכתב ע"י ונתנו10;1695103:17 (או X7)
תומך טוב באופנטייפ.
לא מתקשר טוב עם אדובי. (האחרונים עושים הכל כדי לשבש כל אפשרות שיתו"פ).
אפשר לייצא / לייבא קבצי Ai וכו'.
נכתב ע"י 102;1695161:עצם זה שהיא לא מתקשרת טוב עם אדובי--- כבר מורידה 80% מיוקרה
ומעלה בעיניי את אילוס,
כי כל האיכות שבה זה הסיכרון עם חברותיה.
אין שום סיבה לעבור את העינוי שאילוס מעבירה את המשתמשים בתוכנה.נכתב ע"י 102;1695161:עצם זה שהיא לא מתקשרת טוב עם אדובי--- כבר מורידה 80% מיוקרה
ומעלה בעיניי את אילוס,
כי כל האיכות שבה זה הסיכרון עם חברותיה.
בגלל שאנחנו בני אדם עם תבונה, נשתמש בכל תוכנה למה שהיא מיועדת.נכתב ע"י דאבל אימפקט;1695170:אני מניחה שאתם לא מחפשים חיים קשים..
נכתב ע"י דוד מרדכי;1695559:איך אפשר ללמוד אותה? לימוד עצמי ומדריכים יספיקו? (למי שכבר שולט בתוכנות אדובי)
יש בעברית? כשקונים מקבלים איזה תמיכה או הדרכה?
יש גירסת נסיון?
נכתב ע"י yhk;1695535:אני בתור משתמש ותיק באילוסטרייטור (כ8 שנים)
ואחרי שהתענתי הרבה עם הצרות של התוכנה
בפרט במה שקשור לגלופות ובכלל ליצר גרפיקה וקטורית
התוודעתי ממש לאחרונה ליכולות של קורל ולפשטות שבה - ממש מדהים
אני חושב היום שמי שהמציא את אלוסטרייטור הוא איזה מרושע שרצה שהחיים יהיו קשים
באיזה פשטות אפשר לעגל פינות של אובייקט
באיזה פשטות אפשר ליצור תלת מימד (אקסטרוד) בלי שהתוכנה תקרוס
וכו וכו'
היום אני מבין את ונתנו שצועק כבר שנים כך
נכתב ע"י ונתנו10;1695530:אין שום סיבה לעבור את העינוי שאילוס מעבירה את המשתמשים בתוכנה.
היתרון היחיד של אילוס, זה האפשרות להעביר ממנה עצמים לאינדיזיין.
וכבר אמר מי שאמר, שהדבר הכי טוב בעיר פלונית, היא תחנת האוטובוס לכיוון ירושלים.
בגלל שאנחנו בני אדם עם תבונה, נשתמש בכל תוכנה למה שהיא מיועדת.
כמו כן, נבחר את התוכנה הכי טובה מבין הקיימות, לצורך זה.
לדוגמה:
תמונות - נעבד בפוטושופ, כי זו התוכנה הכי טובה לצורך זה.
עימוד עם אובייקטים - נעמד באינדיזיין, כי זו התוכנה הכי טובה לצורך זה.
עימוד רב טקסט תורני - נעמד בתג, כי זו התוכנה הכי טובה לצורך זה.
מודעות, ובניית אובייקטים - נעשה בקורל, כי זו התוכנה הכי טובה לצורך זה.
כמה לא חכם וחסר נסיון, האדם שעושה מודעה בפוטושופ.
גם אם הדבר אפשרי, זו לא המקום והתוכנה הנכונה בשביל מודעה.
ומי שלא מבין את זה, שימשיך להתייסר עם אילוסטרייטור.
בינתיים אני לא מקבל תמלוגים מקורל.
נכתב ע"י A.Y.K;1696434:ה' ישמור
לגלופות האילוס מאוד נוחה![]()
שב על זה 3 שעות, ואתה שולט בתוכנה.נכתב ע"י דוד מרדכי;1696526:בשביל ללמוד את תוכנות אדובי הייתי שנה וחצי בפרוג. האם אוכל לשלוט בקורל רק על ידי כמה סרטונים ברשת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים