כללי פורמט CDR

• הוסף לסימניות
אני מחכה ליום שאדובי יבינו שכדאי להם להעתיק את כל היתרונות של קורל לאילוס'..

• הוסף לסימניות
תמשיכי לחכות......
אותו מרושע שרצה שהחיים יהיו קשים, לא יותר לך כל כך מהר........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OV graphics;1696769:
תמשיכי לחכות......
אותו מרושע שרצה שהחיים יהיו קשים, לא יותר לך כל כך מהר........

:eek::D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1695530:
וכבר אמר מי שאמר, שהדבר הכי טוב בעיר פלונית, היא תחנת האוטובוס לכיוון ירושלים.

wow!!! את זה אהבתי!!!
גם אם לא הסכמתי ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;1696447:
נסת את קורל?
אני חשבתי שזה התוכנה הכי חכמה בעולם בשביל גלופות עד שהתוודעתי לקורל
איך אתה מעגל את הפינות של מלבנים שנמצאים אחד בתוך השני ושכל העיגולים יהיו באותו יחס
אם יש לך טקסט. אילוסטרייטור נותן לך לעשות להם עיבוי חיצוני נורמלי?
בטח שאפשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1696646:
שב על זה 3 שעות, ואתה שולט בתוכנה.
ואם לא, אני מוכן לתת לך שיעור, בחינם :)

אני ראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1697025:

גם אני יודע שאפשר הראיה שעד היום עשיתי את זה באילוסטרייטור
השאלה באיזה מחיר ומה יש לקורל להציע בענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה