פורמייקה לבן שבור/לבן חלב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני נמצאת בצומת של בחירת צבעים למטבח מעונינת בלבן שבור
אשמח לקבל דגם של פורמייקה מומלצת.

תודה רבה מראש, תשובתכם תעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
לדעתי 405 בוהק יותר
תקחי ממישהו (נגר/אדריכלית) מניפה

• תודה
Reactions: pkj
  • הוסף לסימניות
418T של פורמקס.
עשיתי עכשיו במטבח ויצא מהמם.

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש לי תמונה משלב ההתקנה,
לא מספיק רואים בה את הגוון המדויק לדעתי.
WhatsApp Image 2025-01-29 at 14.01.36 (1).jpeg

• הוסף לסימניות
דוקא נראה ממש יפה 418 זה בארונות העליונים והשני זה לבן? איזה דגם?
418 זה הגוון הלבן בארונות התחתונים.
הגוון הכהה יותר הוא מפורמייקה שהנגר הציע של חברה פחות מוכרת.

• תודה
  • הוסף לסימניות
@pkj אצלי גם יש 418 אמנם מסדרה אחרת (A), אבל באמת צבע מיוחד מאוד
שימי לב שהצבע מאוד מושפע מתאורה (צבע וכמות), הוא יכול להראות צהבהב אם התאורה לא מדויקת

• הוסף לסימניות
יש לי פורמייקה בארון חדר ילדים מטאל מון 450 של בירמן
האם זה חברה מומלצת גם למטבח? ואם לא איזה פורמייקה יש לי בצבע מקביל בחברה מומלצת גם למטבח?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מטאל מון , אני מנסה להבין מה הסיפור עם הצבע הזה , יש לי ארון לבן שבור נגר, אני רוצה עכשיו לעשות מיטה של ר.א יש להם רק לבן צח כזה , והמוכר לא ממליץ על מטאל מון , למה ??
לא הבנתי את ההסבר שלו
מישהו יכול לעזור לי
תודה 🙏🙏

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בני ברקית שיש לך T409 או כל צבע לבן אחר יפה שמוכנה להזמין אותי לראות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה