אין פה אף אחד/ת שמכירים את המניפה שלהם ?אני רוצה גוון טיפה יותר בהיר מהסהרה.
משהו בסגנון של 409 פורמקס אבט.
יש ?
זה יותר קרוב לשמנת מאשר לסהרהמשהו בסגנון של 409 פורמקס אבט.
יש את זה גם במט וגם במבריקאני מבינה שהוא שייך למבריקים. אני מעדיפה את המט
אולי למישהי יש אותו?יש את זה גם במט וגם במבריק
לבן צדף נראה מהמם! אין לי אותו במניפה, אני צריכה כבר לעדכן אותה...
ממליצה לך, כמובן, לראות את זה באמיתי לפני שאת מחליטה.
אין אקריל של בלורן תואם ל409ראיתי את הלבן צדף , הוא ממש שמנת בהיר בהיר.
אני מאד רוצה את הגוון של 409 פורמקס אבט (סהרה בהיר), אבל מעדיפה את האקריל של בלורן.
יש משהו זהה ?
ואם לא, איך זה יראה אם דלת אחת תהיה פורמיקה והדלת השניה פולימר - ירגישו את ההבדל במרקם ?
חשבתי אולי לקחת 409 טפ, אבל אני חוששת מטביעות אצבע וכו'
אודה מאד לעצת המומחים.
@חרש עץ
@להודות ולהלל!
@rivkiweiss
ואם אני אקח את המט ?אין אקריל של בלורן תואם ל409
בכללי יש גוונים בודדים ממש של אקריל
צריך לחפש במניפות יש חומרים דומים לח.ג. ולדומיסיל אולי אצלם תמצאי.
פורמייקה של פורמקס מסדרת אבט (ה409 זה מסדרת אבט) חומר מעולה, נכון שהוא לא מט כמו האקריל אבל אם תזמיני אותו במרקם טפ (כלומר 409t) לא תהיה בעיה משמעותית של סימני ידיים וכו', ובנוסף זה חומר עמיד יותר מהאקריל.
פורמייקה ופולימר ישימו לב להבדל.
מקפיצה. יעזור לי מאודיש את זה גם במט וגם במבריק
לבן צדף נראה מהמם! אין לי אותו במניפה, אני צריכה כבר לעדכן אותה...
ממליצה לך, כמובן, לראות את זה באמיתי לפני שאת מחליטה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים