דיון פורסם בקבוצה חרדית על קצבה מדיבידנדים, שמעתם על הדבר הזה? מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
לבדוק טוב מה קונים
האם החברה מחלקת דיבינדים וכמה
מאוד משנה

• הוסף לסימניות
זה טוב לפורשים לא לצעירים.
גם לא לפורשים
זה ממש שוחק את ההון העצמי
עיין ערך משקיעי msty
מדובר בחברות שמחלקות דיבידנדים שמנים מערך המניות אתה יכול לקבל אלפי דולרים מההשקעה ואחרי כמה חודשים לגלות שהקרן כמעט נעלמה
לא מדובר בחברות כמו קוקה קולה ומקדונלדס שמחלקות דיבידנד סביר וזה באמת מתאים לפנסיונרים כי אלו חברות ערך ותיקות ששרדו כל משבר בשוק

• הוסף לסימניות
גם לא לפורשים
עיין ערך משקיעי msty
מדובר בחברות שמחלקות דיבידנדים שמנים מערך המניות אתה יכול לקבל אלפי דולרים מההשקעה ואחרי כמה חודשים לגלות שהקרן כמעט נעלמה
לא מדובר בחברות כמו קוקה קולה ומקדונלדס שמחלקות דיבידנד סביר וזה באמת מתאים לפנסיונרים כי אלו חברות ערך ותיקות ששרדו כל משבר בשוק
יותר גרוע.
מדובר ברווחים שנוצרים כתוצאה מכתיבת אופציות, שמגבילים את העליות, ולא מגבילים את הירידות.

• הוסף לסימניות
שלחו לי את הפרסום הזה
זה פורסם בקבוצת מייל חרדית
כמובן שלא להתקרב אין לו סודות
אלו דברים פשוטים.
לפי ההתלהבות שלו
אולי הוא מתכוון לקרנות קאברד קול
סרטון שאי אפשר להעביר את הדקות
המון מילים ריקות לא צריך להסביר חצי שעה מה זה דיבידנד ואיך קונים מניה בבנק ואפילו הבחור לא אומר מה השמות של החברות ״המסתוריות״ האלה אלא אם כן כמובן תירשם לקורס הליווי שלנו...

כנראה שאנשים לא למדו כלום מההסיטוריה

• הוסף לסימניות
גם לא לפורשים
עיין ערך משקיעי msty
יותר גרוע.
מדובר ברווחים שנוצרים כתוצאה מכתיבת אופציות, שמגבילים את העליות, ולא מגבילים את הירידות.
נכון כמעט תמיד.
רק שימו לב שכתבתי רק מתוך השערה שאלו הקרנות.
אין לי מידע מה הוא מגלה ללקוחות שלו.

• הוסף לסימניות
סליחה התכוונתי לזה

עריכה: זכור לי שהמאמר השני דיבר יותר בפירוט על סוגי הקרנות והחברות - וכנראה הוא נערך לאחמ"כ וחבל.
כאן ניתן לראות 'ביצועים' של קרנות של חברת yieldmax שהיא הכי אגרסיבית בתחום.
יש גם כאן

• הוסף לסימניות
אין לי מידע מה הוא מגלה ללקוחות שלו.
בהנחה שאני יכול לקנות באינטראקטיב את כל מה שהוא קונה בדיסקונט, אין שום דרך לקבל דיבידנד 5% חודשי אם לא דרך הקרנות הללו.
מה גם, שבסרטון הוא מדבר בפירוש על קרנות, רק לא מציין איזה.
כך נראה.

• הוסף לסימניות
סרטון שאי אפשר להעביר את הדקות
המון מילים ריקות לא צריך להסביר חצי שעה מה זה דיבידנד ואיך קונים מניה בבנק ואפילו הבחור לא אומר מה השמות של החברות ״המסתוריות״ האלה אלא אם כן כמובן תירשם לקורס הליווי שלנו...
המשפט היחיד שהתחברתי אליו מתוך הסרטון -
"אני לא מבין בשוק ההון"

• הוסף לסימניות
יש מישהו שטוען
זה מזכיר לי נידון מאד דומה שהיה כאן לפני חודשיים
ר הון וה שלמה בטח זוכרים

הוא לא חשוף לעלייה או הירידה של השווי שלהם אלא רק לדיבידנדים
הוא טוען שמרוויחים 5% בחודש, כל חודש
האם יש מניות שמחלקות כל שנה 60%?

• הוסף לסימניות
מישהו אמר לי שהוא התקשר אליהם והמזכירה אמרה לו "שהם מעדיפים אנשים שלא מבינים בשוק ההון, כי לאלה שמבינים יש יותר מדי שאלות"...
...
...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1767703829064.png

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני פותח דיון בנושא שמעסיק הרבה: האם אפשר לבנות תזרים קבוע של "משכורת חודשית" מדיבידנדים – בלי לשחוק את הקרן לאורך זמן?
במיוחד מעניין אותי לשמוע דעות וניסיון על כמה גישות שונות:

YieldMax
קרנות עם דיבידנד חודשי/שבועי מאוד גבוה, מבוססות על אופציות ומניות תנודתיות.

JPMorgan
קרנות עם דיבידנד חודשי מתון יותר, וניסיון לשמור על ערך הקרן לאורך זמן.

Roundhill
קרנות שמייצרות תזרים קבוע דרך אסטרטגיות Covered Call על S&P 500 או Nasdaq-100, עם חלוקות לעיתים שבועיות.

Rex (כגון FEPI)
קרנות שמנסות לשלב חשיפה ל-Big Tech עם אסטרטגיות אופציות, במטרה לייצר תזרים גבוה יחסית בלי אגרסיביות קיצונית.

ריאלי או מסוכן?
  • האם גישת "משכורת מדיבידנד" בר-קיימא לטווח ארוך או שזה בעיקר שיווק?
  • מה ההבדל האמיתי בין הגישות הללו? רק רמת סיכון או גם פילוסופיה שונה?
  • מה עדיף: תזרים גבוה עם סיכון לשחיקה או תזרים נמוך יותר אבל יציב?
  • האם זה מגביל את הפוטנציאל לעלייה?
  • מה הסיכונים שפחות מדברים עליהם?
  • האם התשואה מצדיקה את תשלום המס השוטף בכל חודש?
נשמח לשמוע דעות ותובנות!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה