מידע שימושי פורסמו מבחני התמיכה תשפ"ו - מעונות ומשפחתונים.

כמו כן קבלתי הערה לגבי התלושים שלי כיון שאני שכירה וחזרתי מחל"ד לפני 4-5 חודשים:
יש לשלוח תלוש עדכני לשנת 2025 המכיל נתונים מצטברים של 3 חודשים לאחר הלידה
מה הכוונה תלוש עם נתונים מצטברים ? סוג 106 ? אבל הם רוצים לשנת 2025
אנחנו באותה בעיה, חזרה מחופשת לידה ב4 שנת 2025,
הם מחשבים רק לפי החודשים שלאחר מכן?

כמו כן קבלתי הערה לגבי התלושים שלי כיון שאני שכירה וחזרתי מחל"ד לפני 4-5 חודשים:
יש לשלוח תלוש עדכני לשנת 2025 המכיל נתונים מצטברים של 3 חודשים לאחר הלידה
מה הכוונה תלוש עם נתונים מצטברים ? סוג 106 ? אבל הם רוצים לשנת 2025
תביאו את התלוש השלישי שקיבלת השנה
בכל תלוש מופיעים הנתונים המצטברים מתחילת השנה, וכן כמה חודשי עבודה עבדת בפועל
הם יחשבו לפי זה את הממוצע

קבצים מצורפים

• 1760806176753.png
    1760806176753.png
    KB 125.1 · צפיות: 45
@זכויותינו היקר!
אשמח לדעת, כי לא הצלחתי להבין מהם,
אם חופשת לידה היא בתוך ה6 חודשים (בתחילת שנה) - איך הם מחשבים? רק את החודשים בהם חזרתי לעבודה?

נ.ב. את דמי הלידה קיבלתי בסוף דצמבר 24
תודה!

לפי הנתונים, נראה שכן יחושב. אולי אפשר לנסות להביא להם במקום תלושי 1-6, תלושים מתקדמים יותר של החודשים האחרונים ולבקש שיחשבו לפי זה. לא יודעת מניסיון אישי, אבל יודעת שיש כאלו שהסכימו לחשב לפי תלושים אחרונים
מישהו יודע אם זה בוודאות?? שלא יחשבו בונוס???

יש למישהו מכם מידע לגבי הורה שעובד וגם לומד, לגבי קבלת דרגת סבסוד למעונות?
כמה שעות לימוד מול שעות העבודה צריך? ומה גובה ההכנסה המינימלית והמקסימלית כדי לקבל דרגה 3?

יש למישהו מכם מידע לגבי הורה שעובד וגם לומד, לגבי קבלת דרגת סבסוד למעונות?
כמה שעות לימוד מול שעות העבודה צריך? ומה גובה ההכנסה המינימלית והמקסימלית כדי לקבל דרגה 3?
בעיקרון מי שלומד אין לו זכות להנחה, אם הוא גם עובד ומרויח כמדומני מעל 3000 ש"ח לחודש הוא זכאי.
אני אישית לומד ועם עסק משנת 2022 ומשום מה כתבו לי בהחלטה שהם צריכים לבדוק מול צה"ל.
זה מאוד מוזר וגם לא חוקי כי בג"ץ קבע שמי שעובד כן יקבל גם אם הוא חייב גיוס.
מי שיודע מה ניתן לעשות אשמח לשמוע
@זכויותינו @אמת ליעקב

עוד מישהו כמוני עם פטור (בן 30 פלוס) קיבל הערה של בדיקה על מעמד מול צה"ל?

בעלי אברך כולל ב"ה.
אילו מסמכים צריך להגיש עבור מי שלומד?
וכמה שעות לימוד שבועיות צריך?
תאריך תחילת הלימודים - רושמים מא' אלול?

למישהו יש מושג איך מחשבים את המינימום של 3,333 שח

לפי חודשים אחרונים או כל חודש בפני עצמו

ואם לפי חודשים אז איזה והאם לפי ממוצע

@זכויותינו
אני אברך אחרי גיל גיוס ואיתי עובדת (מעל 3330)
רק בב"ל בסינכרון מופיע לי שאני בסטטוס לומד רק עד 31/07/2025
מה עלי לעשות?
זה יפריע לי לקבל דרגה??.
(אציין שאני בכולל ואין לי מושג למה זה אני כנראה צריך להסדיר את העניין מול ב"ל אבל האם המשמעות היא שאין לי דרגה????.)
ממש תודה שאתה טורח לענות כאן ולעזור לאנשים

@זכויותינו
אני אברך אחרי גיל גיוס ואיתי עובדת (מעל 3330)
רק בב"ל בסינכרון מופיע לי שאני בסטטוס לומד רק עד 31/07/2025
מה עלי לעשות?
זה יפריע לי לקבל דרגה??.
(אציין שאני בכולל ואין לי מושג למה זה אני כנראה צריך להסדיר את העניין מול ב"ל אבל האם המשמעות היא שאין לי דרגה????.)
ממש תודה שאתה טורח לענות כאן ולעזור לאנשים
הבנתי שמספיק אישור כולל רשמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה