- הוסף לסימניות
לא קיים יכול להיות שבטעותמכירה מקרה שנתנו את הדרגה לפי הילד הנוסף גם על הזמן שעוד לא נולד
לא יודעת אם זה באופן גורף או שבדיוק החשב/ת לא שמ/ה לב שהילד נולד רק אחרי תחילת שנה
לא קיים יכול להיות שבטעותמכירה מקרה שנתנו את הדרגה לפי הילד הנוסף גם על הזמן שעוד לא נולד
לא יודעת אם זה באופן גורף או שבדיוק החשב/ת לא שמ/ה לב שהילד נולד רק אחרי תחילת שנה
מצטרף לשאלה.אם פתחתי עסק לפני שלשה חודשים,
האם זה עצמאי בעסק חדש, או עצמאי בעסק וותיק ?
תודה רבה
אבל מה לצרף? אין נספח 8 השנה?כבר העירו על כך, אך אח''כ היה מי שאמר שהוא כן התבקש לצרף.
אבל מה לצרף? אין נספח 8 השנה?
תוכלו להפנות להודעה/ניק שכתבו את זה? שאוכל לדעת מה המקור..
תודה
אולי היא מתכוונת למה שהיה שנה שעברה נספח 2/3.כעת אני רואה שכן צריך לצרף הצהרת הורה לומ בניגו למה שפורם לכאורה?
איפה רואה בדיוק???כעת אני רואה שכן צריך לצרף הצהרת הורה לומ בניגו למה שפורם לכאורה?
נכנסתי לאתר ואני רואה שמציגים לי גם את המשכורת של כל 2024
וגם את המחצית הראשונה של 2025
מה הסיפור? את מה יקחו?
תודה רבה על העזרה!
לא צריך להביא אישור השנהכמה שעות שבועיות צריך אברך כולל, במבחני תמיכה כתוב כפי הוראות משרד החינוך, שנה שעברה היה בלגן שלם על זה, מי יודע מה השנה, והאם צריך להגיש בכלל אישור כזה או שהכל מסונכרן לבד
גם לא הצהרת הורה לומד, וגם לא אישור כולל?לא צריך להביא אישור השנה
הם כתבו שזה מסונכרןגם לא הצהרת הורה לומד, וגם לא אישור כולל?
היתה פה טענה שפיצ'ר המסמכים המותאמים אישית (שעולה משום מה רק בהורה 1הם כתבו שזה מסונכרן
ביטוח לאומיוממתי הם מעודכנים שאברך רשום בכולל?
כנראה זה רשום בהורה השני קרי הבעל.הגשנו בקשה
הבעל אברך האישה מורה
ורק הנתונים שלה מופעים
וזה רושם
נכון לשנה זו אין בממשק מידע מלא עבור עצמאיים ועבור לומדים. עיסוקים אלו מחויבים בצירוף מסמכים נוספים כמפורט במבחני התמיכה
כך שצריך להוסיף אישור לימודים בעידכונט.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים