תתקשרו לתמיכה של מערך הדיגיטל 1299 או דרך הצאט באתר הם יכולים לעשות רישום גם בלי זה .. ואז נכנסים רק עם סיסמא למייל - לטלפוןאיך ניתן להכנס למערכת של התמת
אם אין לי אמצעי זיהוי שמבקשים.
דורשים כרטיס אשראי על שמי / דרכון
ואין לי לא את זה ולא את זה??!!
ממה שכתוב כאן הבנתי שלא צריך להורה שלומד בכולל לצרף מסמכים אבל באתר שלהם מופיע:
שים לב! נכון לשנת זו אין בממשק מידע מלא עבור עצמאיים ועבור לומדים. עיסוקים אלו מחויבים בצירוף מסמכים נוספים כמפורט במבחני התמיכה.
יש למישהו מידע האם אכן צריך לצרף מסמכים כלשהם ואם כן אם הוא יכול לצרף אותם כאן באשכול,
תודה רבה!
אפשר קישור להגיש דרגה?
במערכת הזדהות לאומית יש עוד אפשרויותאיך ניתן להכנס למערכת של התמת
אם אין לי אמצעי זיהוי שמבקשים.
דורשים כרטיס אשראי על שמי / דרכון
ואין לי לא את זה ולא את זה??!!
תדברו עם הנהלת המעוןלמישהו מוכרת הבעיה שהמערכת כותבת שהילד לא רשום במעון למרות שהוא כן?
נספח 4איזה מסמך צריך לצרף לעובד עמאי (עוסק פטור) האישה שכירה...
תקבלו דרגה זמנית למשך 3 חודשים ואח"כ דרגה קבועהמישהו יודע מה עושים אם אני התחלתי לעבוד רק החודש והתלוש הראשון יצא לי רק בחודש הבא על החודש הזה?
אברך כולל לא צריך לצרף ככל הנראה זה כאלו שלומדים מקצועות אחריםממה שכתוב כאן הבנתי שלא צריך להורה שלומד בכולל לצרף מסמכים אבל באתר שלהם מופיע:
שים לב! נכון לשנת זו אין בממשק מידע מלא עבור עצמאיים ועבור לומדים. עיסוקים אלו מחויבים בצירוף מסמכים נוספים כמפורט במבחני התמיכה.
יש למישהו מידע האם אכן צריך לצרף מסמכים כלשהם ואם כן אם הוא יכול לצרף אותם כאן באשכול,
תודה רבה!
לא צריך ואין נספח 8 השנהלא יצאתי ברורה לגבי אברך כולל האם הוא צריך לצרף מסמך כלשהו
זה מה שכתוב בטבלה שהם פרסמו
צפה בקובץ המצורף 2068651
בתחילת הטבלה כתוב באופן כללי שצריך להביא אישור לימודים מהמוסד, ובטבלה כתוב שזה מסונכרן אם הביטוח לאומי
מישהו יודע באמת צריך?
תתקשרו לתמיכה של מערך הדיגיטל 1299 או דרך הצאט באתר הם יכולים לעשות רישום גם בלי זה .. ואז נכנסים רק עם סיסמא למייל - לטלפון
כןלא כ"כ הבנתי
כל הכנסה כתובה פעמיים פעם אחת שנה מלאה ופעם נוספת חצי שנה?
שמה זה אומר?נספח 4
שמה זה אומר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים