מידע שימושי פורסמו מבחני התמיכה תשפ"ו - מעונות ומשפחתונים.

@זכויותינו
אם ילדתי בחודש 01/2025
לפני הלידה הייתי שכירה
אחרי הלידה התפטרתי וקיבלתי אבטלה
ואחרי תום תקופת האבטלה שזה ב15/10
אני עוברת להיות עצמאית (גם לפני זה היה לי עסוק פטור אבל בלי הכנסות כי הייתי שכירה ומובטלת, מעכשיו יהיו בע"ה...)
מה אני אצטרך להגיש?
אהיה זכאית או לא?
(ואיך להגדיר את עצמי שם במערכת?)
תודה לכל מי שיכול לעזור :)

עזרה דחופה!!
פתחתי עסק עצמאי בחודש 12/24 [קצת לפני הסערה, לא בחנו אותי בזכוכית מגדלת...]
כך שב5 חודשים ראשונים של 2025 הייתי פטור מהכנסות [כדין 6 חודשים ראשונים]... וקיבלתי דרגה ב"ה.
כעת לפי איזה חדשים יחשבו לי את הדרגה?
יש לציין שעוד לא דיווחתי על ההכנסות של 2025

זה נכון שהיום יום אחרון להגשת בקשה כדי לקבל סבסוד על ספטמבר?

איך מחושבת רמה הכנסה לנפש?
חודשי שכר: חייב 1-6 ? א"א 1-3 :( ?

כמו"כ, אם ילד הגיע לגיל 18 במהלך החודשים 1-6 2025 , הוא נחשב כנפש או לא?
(אם מסתכלים על חודשים אלו, אז עד הסוף, לא?)

אשמח ליודעי דבר

בעז"ה אני אמורה ללדת בעוד חודש
האם אז יצטרכו להראות גם את התלושים של לפני היציאה לחל"ד
או שעדיין יסתמכו רק על התלושים של 1-6
תודה מראש

שלום רב!
הפסקתי לעבוד ב1.9.2025 אני אמורה לדווח על זה?
ואם כן מה הם ההשלכות?
והאם הגשתי אבטלה (ואושר) זה מסונכרן?
וחוץ מזה בעל עסק זעיר צריך לצרף אישור מרו"ח?
אשמח מאד לתשובה אם יש למישהו
תודה!

@זכויותינו
אם ילדתי בחודש 01/2025
לפני הלידה הייתי שכירה
אחרי הלידה התפטרתי וקיבלתי אבטלה
ואחרי תום תקופת האבטלה שזה ב15/10
אני עוברת להיות עצמאית (גם לפני זה היה לי עסוק פטור אבל בלי הכנסות כי הייתי שכירה ומובטלת, מעכשיו יהיו בע"ה...)
מה אני אצטרך להגיש?
אהיה זכאית או לא?
(ואיך להגדיר את עצמי שם במערכת?)
תודה לכל מי שיכול לעזור :)
היית באבטלה עד עכשיו ?
בכו"א תקבלו דרגה עד לסיום האבטלה ואז תצטרכו לחזור לעבוד או לחילופין להיות עצמאית

@זכויותינו קבעו לי דרגה 12 כיוון שחסר להם תלושים של האבא וביקשו שנשלח תלוש אחד עם נתונים מצטברים...
הם לא רואים את זה לבד?
הם יסתמכו על התלוש שנשלח בלי להצליב אצלם?

הרב יצחק גורדון מהקו הפתוח של אגודת ישראל מפרט בקו 'המידע' (02-80000-50) על הדרגות ברישום למעונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה