מידע שימושי פורסמו מבחני התמיכה תשפ"ו - מעונות ומשפחתונים.

@זכויותינו קבעו לי דרגה 12 כיוון שחסר להם תלושים של האבא וביקשו שנשלח תלוש אחד עם נתונים מצטברים...
הם לא רואים את זה לבד?
הם יסתמכו על התלוש שנשלח בלי להצליב אצלם?
הם רואים רק תלושים של 1-6 ואם עדיין לא דיווח לביטוח לאומי, וזה קורה כי עושים את זה פעם בשלוש ברבעון אז הם באמת לא יכולים לראות ..

תלושים 1-6 הם בוחרים את ה3 הרצופים הכי נמוכים ?

הכל נכון ואתה צודק - כמו שכתוב.
אבל מציאות שאני מוכר בביטוח לאומי כאברך- ובכל אופן אמרו לי שחסר מסמכים - אישור לימודים של הכולל-
אולי זה תלוי מי נפלת שבודק את הבקשה
תשלח להם בתגובה את זה שזה חדש מהשנה אגב הטופס בניגוד לכל שנה לא נמצא בעמוד התבחינים בכלל

אגב לקחו לנו נתונים של כל 24 וחצי מ 25 עושים ממוצע של שנה וחצי ?

אני אברך, אשתי שכירה,
וקיבלנו היום דרגה 12 ולא כתוב שחסר מסמכים,
מה יכול להיות הסיבה?

@זכויותינו אני ובעלי שכירים,
הייתי בחל"ד בתחילת 2025 וחזרתי לעבודה לאחר סיום החל"ד,
בינתיים לא ביקשו ממני שום מסמך-מה אני צריכה להגיש ע"מ לקבל דרגה?

מה לגבי הבראה?
עד השנה נתנו לבחור את החודשים עליהם מביאים תלושים
השנה חובה 01-06,
העובדה שתלוש 06 נכלל ללא אפשרות בחירה אינה הוגנת , והדבר לא משקף באופן מלא את ההשכר החודשי
שכן בחודש 06 משולמת הבראה על כל השנה- כלומר יש סכום גבוה שלא רלוונטי לחישוב ממוצע השכר החודשי -שנתי

אשמח למידע אמין: בוודאות מחושב ,ולא מחולק?,
ואם כך, מה ההגיון לכך, רק לי זה נראה לא הוגן?
לדעתי אמורים לחשבו 6/12

@זכויותינו אני ובעלי שכירים,
הייתי בחל"ד בתחילת 2025 וחזרתי לעבודה לאחר סיום החל"ד,
בינתיים לא ביקשו ממני שום מסמך-מה אני צריכה להגיש ע"מ לקבל דרגה?
לא יודע מתי חזרתם ברעיון צריך תלוש חזרה או אישור מעסיק אלא א"כ אין רצף של שלוש חודשים שאז תקבלו דרגה זמנית

עד עכשיו קיבלתי משכורת נמוכה מהמינימום ולכן לא קיבלתי דרגה
אם בחודש אוקטובר אני אעבוד בסכום שמזכה בדרגה זה נותן לי כבר דרגה?

חזרתי לעבודה אחרי חל"ד לפני קצת יותר מחודש
האם אני צריכה לצרף מסמך כלשהו בקשר לזה?
תודה לעונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה