מידע שימושי פורסמו מבחני התמיכה תשפ"ו - מעונות ומשפחתונים.

אם הגשתי בקשה אתמול וקיבלתי תוך חצי שעה עדכון שהבקשה נקלטה,
תוך כמה זמן אני אקבל דרגה מנסיונכם?

שלום וברכה
אשמח לדעת אם פתחתי עסק חדש
בתחילת התשיעי
ועדיין אין מספיק הכנסות בחודש הראשון
האם אפשר לשלוח טופס ראשון של הכנסות בחודש 10 או 11
ואם כן עד מתי אפשר להגיש הוכחות של 3 חודשים ברציפות שמזכים בדרגה

למה באפשרויות עיסוק אין את האפשרות עצמאית+שכירה?

איך ניתן להשיג טלפונית את @זכויותנו?
או את אמת ליעקב????

יש לי פטור לפני יותר מעשור, והם כתבו לי חסר פטור מצבא, שלחתי להם פטור עבר שבועיים ולא מעדכנים לי דרגה, התקשרתי אמרו לי אתה מספר 125 בתור, עשיתי שיחה חוזרת לא חזרו אלי, מה עושים?

יש לי פטור לפני יותר מעשור, והם כתבו לי חסר פטור מצבא, שלחתי להם פטור עבר שבועיים ולא מעדכנים לי דרגה, התקשרתי אמרו לי אתה מספר 125 בתור, עשיתי שיחה חוזרת לא חזרו אלי, מה עושים?
אין ענין להתקשר, הם רק מעדכנים אם חסר מסמכים,
הנציגות לא יכולות לעדכן דרגה,
נראה לי רובם פה עדיים בסטטוס ממתינים לעדכון דרגה.

קיבלתי בקשה להשלמת מסמכים לפני החגים
העליתי מיד בעדכונט
וזה עדיין ממתין לטיפול
תקין? יש איך לזרז?

רק רוצה לוודא-
מחזירים רטרואקטיבית את יתרת הסכום שגבו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה