כללי פותחים את העיניים - תיק העבודות שלי

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף! עבודות יפות מאד, ומלמדות.
תצליח הרבה!

• הוסף לסימניות
נקי. מקצועי ויפה.
המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
וואוו, כיף לראות כאלה תיקי עבודות, עושה חשק יותר ויותר להשקיע.

נ.ב. מאוד נהנתי מהסטיקרים של צדק חברתי, עם המוצץ, המגבונים והפקמן. רעיון מעולה!!

ולזו שכתבה על שחשף את שמו, אז גם את השם של אשתו;) על הדרך.

• הוסף לסימניות
גם אני צריך להגיב משהו, לא?!...

צפה בקובץ המצורף 118525

(אגב, לכל הדואגים, אני לא מתבייש בשם שלי.
וזה שהניק שלי תחת השם 'איש תם', זה רק כדי לא להיות כזה תמים ;)...)

כאן המקום לומר שוב ושוב, תודה רבה רבה!!!
ישראל ינקלביץ | קריצה

קבצים מצורפים

• בעין טובה1.jpg
    KB 657.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש תם;726212:
צפה בקובץ המצורף 118525

(אגב, לכל הדואגים, אני לא מתבייש בשם שלי.
וזה שהניק שלי תחת השם 'איש תם', זה רק כדי לא להיות כזה תמים ;)...)

כאן המקום לומר שוב ושוב, תודה רבה רבה!!!
ישראל ינקלביץ | קריצה

רק עכשיו אני שמה לב למשו מעניין: 'פרוג' לשון פרגון :)

עבודות מדהימות

• הוסף לסימניות
מילה אחת- מדהים!
חזק, מושקע, תיק משכנע!!!
תצליח!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה