- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1736992:כיוון הקוביות הוא לא נגד כיוון השעון, אלא קוביה מס' 3 מופיעה מתחת קוביה מס 1.
אא"כ שמים חץ בולט שממחיש את התנועה.
נכתב ע"י פסטו;1736985:תודה רבה , שמחה לשמוע מהמומחים. עכשו לגבי התמחור,
אני מבינה שזה סוג העבודות שלא משלמים עליהם הרבה כי לא שווה לגן להשקיע. אז לבקש 5 ש"ח? אני רצינית - אם מוכרים הלאה ומרחיבים מאגר יכול להיות שווה?
נכתב ע"י יפית כוכב;1737318:גם כדי למכור הלאה ולהרחיב מאגר (של עבודות או לקוחות?)
נכתב ע"י RacheliArt;1737302:בשום אופן לא 5 שח!!!!!!!!!!!!!
רוצה נמוך-תתחילי מ-20.(גם זה נמוך.)
נכתב ע"י פסטו;1737506:אמרתי לה 20 והיה איזה חצי דקה של דממה - חשבתי שהלב שלי יפול עכשו. ואז באה התשובה "טוב בסדר אם זה מה שמקובל". עניתי כי חשוב לי שתשאר מרוצה וכשתראה את העבודות היא יכולה לבקש שינויים וכו וכו...
האם אתה מכיר ת"ת שהיו מוכנים לשלם יותר? [במידה והציירת מתחילה]נכתב ע"י אבימי;1737859:הלו
כל הדיבורים האלה על 20 שקל עושים לי גירודים בעצמה של 7 בסולם יוני.
חברה', באמת. נו ב'מת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים