אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
הי,
אשמח לדעת איפה אפשר לקנות כיסוי לידית (האחיזה של ההורה) של בוגבו קמיליון
תודה!
היי, מאוד תלוי איזה דגם של בוגבו קמיליון יש לך.
מוזמנת ליצור קשר עם צוות השירות כדי שנוכל לבדוק את המספר הסריאלי של הדגם שלך ולסייע.
ווטסאפ: 050-8899144
טלפון: 03-5407999 שלוחה 3
מייל - ניתן לראות את הכתובת בפרופיל שלנו

היי,
אם קניתי את הבטרפליי בחו"ל ויש לי עדיין אחריות, האם ניתן לשדרג אצלכם לבטרפליי 2?
אם כן באיזה מחיר?
היי,
את האחריות לבוגבו בטרפליי שנרכשה בחו"ל ניתן לממש רק במדינה בה רכשת.
אין לנו שדרוג עגלות.

רשמתי את העגלה שקניתי בוגבו בי 6 לאתר להרחבת אחריות ל 4 שנים
קניתי את העגלה לפני כמעט שנתיים בשילב
לפני שנה הגעתי למרכז שירות בהרצליה
והיה משהו מוזר הם לא מצאו את העגלה שלי במחשב רשום מספר אחר על שמי
מה אפשר לעשות, [קיבלתי במייל אישור שרשמתי את העגלה ל 4 שנים]
אין לי עגלה נוספת ואני לא מצליחה להבין מה הטעות, למי אפשר לפנות לסדר את המספר הנכון?
יש לי חשבונית, מייל על האישור, ותמונה עם המספר הנכון שלי
היי,
קשה לי לענות ללא מידע ספציפי כמו שם, טלפון ומספר של העגלה כדי שאוכל לבדוק נקודתית את המקרה.
מוזזמנת ליצור קשר עם צוות השירות, ולצרף את כל המסמכים שברשותך, כדי שנבדוק בשנית.

היי,
נשבר לי הצדדים של המושב של בוגבו בי 5
יש אפשרות לתקן ?(החלק העגול שמתחבר לעגלה)
או שחייבים לקנות את כל המושב?
היי
מהתיאור של השבר - יהיה צורך לרכוש מושב חדש בעלות של 430 ש"ח.
בכל מקרה, עדיף שתשלחו צילום של החלק השבור לשירות הלקוחות כדי שנוכל לוודא ולתת מידע מדויק.

שלום
יש לי פוקס 5 דגם נואר, שפרסמתם בין שלל מעלותיו שהוא מתקפל ביד אחת, וזה מה שתפס אותי לרכוש אותו כי אני משתמשת הרבה בתחבורה ציבורית
בפועל לא שייך לעשות זאת ביד אחת כי לאחר קיפול העגלה ביד אחת עדיין הוא משוחרר ללא תפיסה ובהכרח לתפוס ביד השניה כדי שלא יפתח
אשמח לשמוע פתרון לדבר
היי
בוגבו פוקס 5 אכן מתקפלת ביד אחת, ונשארת מקופלת גם ללא אחיזה. קצת קשה להבין אם את מבצעת משהו לא נכון כדי לסייע. מוזמנת בשמחה ליצור קשר עם צוות אולם התצוגה שלנו, וליסה מנהלת האולם תשמח להדריך אותך.
טלפון: 03-5407999 שלוחה 2.

בוקר טוב
יש לי את כיסא ג'ירף
וכשהילד עולה בשלב הנמוך הכיסא מרגיש כמו לא יציב. וכמו נפתח לצדדים

בוקר טוב
יש לי את כיסא ג'ירף
וכשהילד עולה בשלב הנמוך הכיסא מרגיש כמו לא יציב. וכמו נפתח לצדדים
היי,
אבקש שתצרו קשר עם שירות הלקוחות כדי שנוכל לקבל יותר פרטים ולבדוק את הכיסא.
יתכן ונבקש שתשלחו וידאו קצר של הכסא המציג את הבעיה.

שלום אני מתעניינת לגבי עריסת נסט שמתאימה לעגלת בטרפליי 2
האם אפשר כבר לרכוש אותה?
ואם אפשר עליה יותר פרטים
האם אפשר שהתינוק יהיה לכיוון האמא?
אודה על תגובתכם

שלום אני מתעניינת לגבי עריסת נסט שמתאימה לעגלת בטרפליי 2
האם אפשר כבר לרכוש אותה?
ואם אפשר עליה יותר פרטים
האם אפשר שהתינוק יהיה לכיוון האמא?
אודה על תגובתכם
היי,
בהחלט, בוגבו נסט זמינה לרכישה באתר: https://www.bugaboo-distributor.co.il/product/bugaboo-baby-nest/
העריסה הופכת למשטח נעים ופונקציונלי בקלות, ומסייע לשאת את התינוק הרך ישירות מהטיולון ללא הפרעה לשינה.
בנוסף ניתן לשים את הנסט בתוך כל אחת מעריסות בוגבו (פוקס, דרגונפליי, דונקי).
לא ניתן לחבר אותה בטיולון בוגבו בטרפליי 2 עם הפנים לכיוון ההורה, שכן תפס החיבור נמצא רק בצד אחד של הנסט.

נסט מתאים רק לבטרפליי 2 או גם לבטרפליי הראשון?

אם המספר סריאלי קצת נמחק , זה מבטל את האחריות ?

אם המספר סריאלי קצת נמחק , זה מבטל את האחריות ?
היי
כן, אך מציעה כבר בשלב הזה לצלם את המספר הסריאלי ולשמור אותו. הוא מופיע פעמיים על מדבקת הברקוד.
יחד עם הרחבת האחריות - זה תיעוד מספק למתן שירות במידה ויהיה צורך.

שלום
נשבר לי חלק מהטיולון של בי 5 החלק של הישיבה (החלק שמחבר בין הטיולן לשלד )
האם יש איך לתקן דבר כזה?

שלום
נשבר לי חלק מהטיולון של בי 5 החלק של הישיבה (החלק שמחבר בין הטיולן לשלד )
האם יש איך לתקן דבר כזה?
היי,
קשה לומר בלי לראות בדיוק היכן השבר. אם תוכל לשלוח צילום לשירות הלקוחות, יוכלו לומר לך בדיוק מה ניתן לעשות על מנת לתקן.

הי אשמח לדעת אם בקרוב הולך לצאת דגם חדש של עגלה?

האם כשמביאה עעגה שזקוקה להגיע אליכם לתיקון -
מביאה דרך החנות שקניתי - אני צריכה לעדכן אותם לפני? או שפשוט מביאים והם שולחים?

הי אשמח לדעת אם בקרוב הולך לצאת דגם חדש של עגלה?
היי
המעצבים והמפתחים המוכשרים של בוגבו תמיד עובדים על הדגם הבא, מתקדם יותר, נוח יותר, מושלם יותר.
תמיד טוב לעקוב אחרי הפרסומים ברשתות ובאתר, או להצטרף לדיוור שלנו ולקבל את העדכונים ישירות לתיבת המייל.

האם כשמביאה עעגה שזקוקה להגיע אליכם לתיקון -
מביאה דרך החנות שקניתי - אני צריכה לעדכן אותם לפני? או שפשוט מביאים והם שולחים?
היי
את פונה לחנות עם העגלה, הם מכירים את הנוהל ויודעים לקחת את כל הפרטים הרלוונטים כדי לטפל ולהעביר אלינו לתיקון. אין צורך לעדכן אותם מראש.

היי
את פונה לחנות עם העגלה, הם מכירים את הנוהל ויודעים לקחת את כל הפרטים הרלוונטים כדי לטפל ולהעביר אלינו לתיקון. אין צורך לעדכן אותם מראש.
תודה!
בכללי נהנים מאוד מהמוצרים שלכם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה