אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
קודם כל תודה רבה על השירות המדהים שלכם.
יש לי עגלת בטרפליי שקניתי לפני 9 חודשים ויש לי עליה אחריות מורחבת.
כל הבדים דהו וחוץ מזה כל השלדה - העגלה משהו לא תקין בה, היא נוטה כל הזמן לצד אחד,
וגם גלגל אחד כל הזמן נתקע....
יש מה לעשות בנידון כדי שהעגלה תהיה תקינה לגמרי?
תודה
אשמח לתשובה מאתמול.
תודה

היי
קניתי עגלת דרגונפליי לפני שנה, ולחלק הפנימי של הגגון (כלומר כשהגגון מקופל רואים את זה) יצאו "צ'פים"
יש על זה אחריות?

היי
קניתי עגלת דרגונפליי לפני שנה, ולחלק הפנימי של הגגון (כלומר כשהגגון מקופל רואים את זה) יצאו "צ'פים"
יש על זה אחריות?
היי,
בעיקורן כן, אך זה תלוי מאוד בחומרה של הצ'יפים, אך אם תעבירי תמונות לצוות השירות, נשמח לסייע.
ווטסאפ: 050-8899144
טלפון: 03-5407999 שלוחה 3
מייל - ניתן לראות את הכתובת בפרופיל שלנו

יש לי בוגבו בי 6 שלחנו את הטיולון לחברה דרך החנות לתיקון, קצת אחרי שזה חזר נשבר עוד חלק-הפלסטיק של הקשירה. האם ניתן לשלוח שוב לתיקון?
וכן, יש לנו גגון צהוב וכמה שאנחנו מנקים אותו זה לא מתנקה במאה אחוז, האם יש אפשרות דרך האחריות לקבל גגון אחר, שחור?
תודה

יש לי בוגבו בי 6 שלחנו את הטיולון לחברה דרך החנות לתיקון, קצת אחרי שזה חזר נשבר עוד חלק-הפלסטיק של הקשירה. האם ניתן לשלוח שוב לתיקון?
וכן, יש לנו גגון צהוב וכמה שאנחנו מנקים אותו זה לא מתנקה במאה אחוז, האם יש אפשרות דרך האחריות לקבל גגון אחר, שחור?
תודה
היי,
במידה והעגלה עדיין באחריות, ניתן כמובן לשלוח לתיקון בשנית.
לגבי הגגון - תבדקו מול החנות כדי שיעמדו מול צוות השירות שלנו וניתן יהיה לתת מענה נקודתי. קשה לי לתת לך תשובה סופית ורלוונטית בלי לדעת בדיוק את כל פרטי העגלה.

עגלה שפג לה תוקף האחריות אבל צריכה תיקון קטן (כך אמרו לי בחנות), יש מה להגיע אתה?
בנוסף - מה לגבי קילופים משמעותיים בשלדה? זה באחריות?

עגלה שפג לה תוקף האחריות אבל צריכה תיקון קטן (כך אמרו לי בחנות), יש מה להגיע אתה?
בנוסף - מה לגבי קילופים משמעותיים בשלדה? זה באחריות?
היי,
בהחלט ניתן להגיע. אנחנו מבצעים בדיקה כללית לעגלה ללא עלות, ומעדכנים בעלות התיקון לפני ביצוע.
לגבי שריטות או קילופים בשלדה - לא כלול באחריות.

היי,
בהחלט ניתן להגיע. אנחנו מבצעים בדיקה כללית לעגלה ללא עלות, ומעדכנים בעלות התיקון לפני ביצוע.
לגבי שריטות או קילופים בשלדה - לא כלול באחריות.
אשמח אם תוכל להבהיר מה כלול באחריות (באטרפליי)
בבדים ובשלדה

אשמח אם תוכל להבהיר מה כלול באחריות (באטרפליי)
בבדים ובשלדה
בשמחה, כל מפרט האחריות ומה נכלל ומכוסה כתוב באתר בוגבו ישראל:

בשמחה, כל מפרט האחריות ומה נכלל ומכוסה כתוב באתר בוגבו ישראל:
לא ממש עזר לי.
כשקראתי בעבר את האחריות לא הגעתי עם בדי עגלה שדהו לחלוטין ורכשתי בכסף מלא בדים חדשים למפרע התברר שאתם לוקחים אחריות על דהיית בדים משמעותית (חלק מהסיבות שקניתי את הבאטרפליי)

לא ממש עזר לי.
כשקראתי בעבר את האחריות לא הגעתי עם בדי עגלה שדהו לחלוטין ורכשתי בכסף מלא בדים חדשים למפרע התברר שאתם לוקחים אחריות על דהיית בדים משמעותית (חלק מהסיבות שקניתי את הבאטרפליי)
היי,
נשמח לבחון את הביקור הקודם שלך כדי להבין את הצורך שעלה ומה הטיפול שקיבלת.
ללא פרטים נוספים לא אוכל לבדוק מה בדיוק כללה הפנייה הקודמת.

האם יצא בקרוב בי 7?
היי
על אף שבוגבו בי הוא דגם מצוין ופופולרי, הייצור שלו הופסק אחרי בוגבו בי 6, ולא צפוי להתחדש עם שדרוגים נוספים.
בוגבו דרגונפליי היא העגלה האורבנית האולטימטיבית, היא מדהימה, הכי מתקדמת בשוק טכנולוגית ועם כל כך הרבה שילובי צבעים - תמיד אפשר להתאים לסטייל האישי.

שלום רב,
קניתי פוקס CUB לפני פחות משנתיים וכל השלדה חרוצה לגמרי,
מלא סריטות... לא ראיתי את זה בשום דגם אחר...
מאוד שמרנו עליה ולא זרקנו אותה אף פעם..
לא חושב שככה זה אמור להיראות אחרי שימוש של פחות משנה...
יש עם מי לדבר או דרך מייל? או שצריך ליסוע?
תודה רב על השירות!! נדירררר!!!

היי
פוקס קאב אינה מיובאת על ידנו לארץ, ולכן אם רכשת אותה פה, זה לא בוצע דרך משווק מורשה שלנו ולא ניתן לקבל שירות.
בכל מקרה גם בדגמים עליהם ניתן לקבל שירות, במסגרת תנאי האחריות, שריטות על השלדה אינן מכוסות.
כמובן שנשמח לסייע בכל נושא במידה והדגם מיובא באופן רשמי על ידינו.

קודם כל תודה רבה על השירות המדהים שלכם.
יש לי עגלת בטרפליי שקניתי לפני 9 חודשים ויש לי עליה אחריות מורחבת.
כל הבדים דהו וחוץ מזה כל השלדה - העגלה משהו לא תקין בה, היא נוטה כל הזמן לצד אחד,
וגם גלגל אחד כל הזמן נתקע....
יש מה לעשות בנידון כדי שהעגלה תהיה תקינה לגמרי?
תודה

אני בהחלט לא בוט 😊 ובמידה והעגלה עדיין באחריות, אנחנו בהחלט מאפשרים למסור עגלה לטיפול דרך החנות בה ביצעת את הרכישה, וחנויות המשווקים מכירים את התהליך ועובדות איתנו יום-יום. העדיפות היא תמיד להגיע, שכן אנחנו מבצעים את הטיפול במקום כך שחוסכים המתנה של כשבועיים עד לקבלת העגלה בחזרה מתיקון.
במוצצים לא הסכימו לשלוח לי את העגלה...
אמרו לי שאני צריכה לנסוע עצמאית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה