- הוסף לסימניות
לא קיבלתי תשובה....אני יודעת לכן שאלתי למה....
לא קיבלתי תשובה....אני יודעת לכן שאלתי למה....
בוקר טוב@בוגבו ישראל אשמח למידע:
עגלת בוגבו בי 5
- נשבר הקליפס של חגורת בטיחות . יש לקנות רצועה בודדת? כמה עולה?
- בנוסף, החיבור של לולאות הגגון נהרס, כל הלולאות התרחבו וכל הזמן מתפרקות. כמה עולה בד חדש לגגון?
כן. בעת יצירת קשר עם שירות הלקוחות, תתבקשי לתת את המספר הסריאלי של העגלה (מופיע על המוט המרכזי מתחת למושב), ונוכל לומר איזה דגם זה בדיוק.יש דרך לבדוק איזה פוקס זו?
כך נמכר המוצר על פי החלטת בוגבו העולמית.לא קיבלתי תשובה....
לא תהיה המשכיות לסדרת דגמי בי.הולך לצאת עגלה חדשה B7?
יש צפי מתי זה יגיע לישראל?
יש אפשרות לעלות תמונה של העגלה?
הולך לצאת עגלה חדשה בינואר?לא תהיה המשכיות לסדרת דגמי בי.
במידה ויצא דגם חדש, נעדכן כשנוכל. כרגע אני יכולה לומר שלא ידוע לנו.הולך לצאת עגלה חדשה בינואר?
לאו דווקא של B
לא שווה לי להשקיע במושב חדש כזה סכוםתשובה שניתנה לדובדבנים -
תשובה שלי....
דיברתי עם נציגה שלכם היא אמרה לי שכל הגגונים של פוקס הם תואמים זה נכון?יש דרך לבדוק איזה פוקס זו?
נכון מאוד.דיברתי עם נציגה שלכם היא אמרה לי שכל הגגונים של פוקס הם תואמים זה נכון?
שבוע טוברציתי לשאול שתי שאלות
תודה על כל התשובות
- האם עדיין מייצרים עגלת בוגבו B6 ?
- האם יש אחריות ישירות דרככם על עגלת בוגבו פוקס קאב ואם כן לכמה זמן ?
הבי 6 אם אני קונה את זה עכשיו יש לזה כן אחריות ?שבוע טוב
בוגבו בי 6 אינה מיוצרת כבר מספר שנים. אך אצל חלק מהמשווקים שלנו, וגם באולם התצוגה עדיין ניתן לרכוש במידה ואתם מעוניינים.
הטיולון מוגדר מגיל לידה מאחר ויש לו שכיבה מלאה. בנוסף ניתן להוסיף לו עריסה ייעודית שהופכת למזרן נעים ומפנק.מה זה בעצם הטיולון מגיל לידה? במה זה מתבטא שהוא מגיל לידה?
באמת אפשר לסמוך עליו כעגלה לתינוק שנולד?
היי, במידה ויש ברשותך את חשבונית הרכישה, מוזמן לפנות אלינו לשירות הלקוחות ונשמח לסייע:יש לי תיק בוגבו הגדול ונקרע לו הרוכסן.
קניתי לפני פחות משנה
יש לכם אחריות על זה?
קשה לי לחשוב שזה הולך לפח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים