פותחת כל תמונה באשכול נפרד

• הוסף לסימניות
שתוכלו לראות כל אחת בפני עצמה..

קבצים מצורפים

• DSC_1485.png
    KB 326.5 · צפיות: 13
  • DSC_1504.png
    KB 437.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
התאורה לא מפסיק, היא מדי חזקה,
יש מדי הרב הבהקים על האוכל שלא מחמיא להם

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבאמת ערכתי יותר מידי, התמונה במקורה כמעט ללא הבהקים.

• הוסף לסימניות
אז תנסי לערוך שוב:)

• הוסף לסימניות
יפה מאד

השוקולד מסתיר את היופי של העוגה
הייתי מעדיפה לראות פחות שוקולד ויותר נוזלי - לא שהתקשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1743369:
אז תנסי לערוך שוב:)

ככה הלקוחה העדיפה, נתתי לה את 2 האפשרויות, היא אהבה שבגלל ההבהקים רואים את הכדוריות של השזיפים...
נכתב ע"י סתם;1743384:
יפה מאד

השוקולד מסתיר את היופי של העוגה
הייתי מעדיפה לראות פחות שוקולד ויותר נוזלי - לא שהתקשה

אני גם אהבתי בלי השוקולד, אבל ו הייתה העדפה של הלקוחה, היא ציינה לי (אני מכינה, מסטיילסטת ומצלמת עבורה) שהיא רוצה בדיוק בדיוק כמו שכתוב, גם השוקולד שהוא מאוד סמיך וצמיגי.

היא לא רוצה טלפונים ומיילים מנשים שהכינו ו"לא יצא להן כמו בתמונה" :)

• הוסף לסימניות
הרוטב שוקולד(?) ממש שרוף
זה לא מחמיא למנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה