כללי פותח משרד ורוכש ציוד

• הוסף לסימניות
חברים יקרים!

בשעה טובה אני פורש כנפיים ועובר למשרד משלי...
רציתי לקבל טיפים טובים לגבי מחשב ומסך.
מה הכי חשוב מבחינת מפרט המחשב? האם ישנם דגמים של i7 פחות או יותר מוצלחים?
מה חשוב שיהיו תכונות המסך, מאיזו חברה עדיף לקנות? על מה להתעכב מבחינת מהירות תגובה וכו'

אשמח לעצתכם המקצועית ע"מ שארכוש בחכמה
שבת שלום

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמה חודשים

המפרט כמצ"ב בתמונה.
מחשב מהיר ומצויין ומחיר גם סביר בהחלט.

תסביר לי איך מעלים תמונה ואני יעלה את המפרט.

• הוסף לסימניות
במצב עריכה מתקדם יש סימן של אטב להוספת קובץ

• הוסף לסימניות
הנה התמונה...

המחיר? אם תשאל, נכתוב אותו ג"כ.

קבצים מצורפים

• מפרט המחשב.png
    KB 4.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נשמע טוב!
מה מחירו?

• הוסף לסימניות
והמחיר הוא כזה... - זול מאוד

המפרט שראיתם + עכבד ומקלדת פשוטים, לא אלחוטיים.
מסך 24 אינץ'
4000 כולל מע"מ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קובי100;2320762:
המפרט שראיתם + עכבד ומקלדת פשוטים, לא אלחוטיים.
מסך 24 אינץ'
4000 כולל מע"מ.

עכבר ומקלדת אלחוטי זה שטויות 150-250 גג.

מה זה המחיר הזול הזה????? מאיפה???

זה כונן + מסך או אול אין וואן?

• הוסף לסימניות
מה עם שאר הרכיבים ?

מעבד זה לא רק הוא יש לוח אם טוב ויש פשוט יש זיכרון טוב ויש דפוק יש איחסון טוב ויש דפוק יש מארז טוב ומארז זבל יש ספק גנרי ויש ספק כח איכותי i7 זה לא רק הוא
אבל כל אחד כרצונו

אשמח לייעץ ולתת שירות במחירים טובים והכי חשוב מוצרים טובים

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי כדאי שיהיה מותקן גם SSD

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה