כללי פו הדב - חיפוש ווקטורים בשאטרסטוק

• פותח הנושא sem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לחפש את פו הדב וחבריו הווקטוריים בשאטרסטוק,
אך שום אופצית חיפוש לא מחזירה לי את התוצאות המבוקשות.
אני כנראה לא כ"כ יודעת איך לחפש.
מישהו יכול לכוון אותי?

• הוסף לסימניות
כל הדמויות האלה הן סימנים רשומים.
צריך משהו שיודע אנגלית טוב, כדי לשוטט במרחבי האתר שלהם.

אני מנסה לבדוק את זה, רגע.

• הוסף לסימניות
יש לי תיקיה של פו הדב ווקטורי וחבריו שמישהו העלה לפה פעם, אבל זה מדי כבד ולא מסכים לעלות.
שלחי לי מייל ואשלח לך.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
זהירות. לדיסני יש סוללת עורכי דין שמנים (עם שפמים) שכל מטרתם לדוג את המשתמשים בדמויותיהם ללא רישיון ולתבוע אותם. לפני כמה שנים נתקלתי בתביעה שהוגשה נגד חברה פלסטינית שייצרה עוגיות עם תבליטי דמויות של דיסני ללא רישיון.

• הוסף לסימניות
אז לכל הציירות של פו הדב ושות', זה עלול להיות סכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1102857:
אז לכל הציירות של פו הדב ושות', זה עלול להיות סכנה?

ציור על קירות של חדרי ילדים - לא.
מוצר מסחרי שמשווק בחנויות (אפילו חרדיות) - כן.

• הוסף לסימניות
הבעיה, שהציירת מצלמת את פו שלה, ומכניסה אותו לעיתונים, כדי שאחרים גם יראו כמה היא מוכשרת, ויזמינו אותה לצייר את פו ושות' על קירותיהם...

העו"דים של דיסנילנד מדפדפים בכל עיתון שכונתי או פרסומון עירוני פנים חרדי? נו, באמת. זה מה שיש להם לעשות?

• הוסף לסימניות
העו"דים האלה יושבים בארץ, וזה תפקידם וזוהי פרנסתם.
אם הם יגיעו לכל עיתון פנים חרדי - אני לא יודעת.
אני אישית לא הייתי מסתכנת. שתשים בעיתונים ציורים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה